Αγγλία

Ποκετίνο: «Στόχος της Τότεναμ να κερδίζει τίτλους»

Το να καταφέρει η Τότεναμ να κερδίσει τίτλους και όχι απλά να τερματίσει πάνω από την Άρσεναλ είναι ο απώτερος στόχος των Σπερς, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Μπορεί για τους περισσότερους η σημερινή αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Τότεναμ να έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα μια και πρόκειται για τοπικό ντέρμπι Λονδίνου, ωστόσο δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και για τον προπονητή των σπιρουνιών, Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Ο Αργεντινός τεχνικός με δηλώσεις του υποστήριξε πως αντιλαμβάνεται τη σημασία του ματς για τους φιλάθλους, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ο βασικός στόχος της ομάδας του είναι να βρίσκεται στην κορυφή και να καταφέρει να διεκδικήσει τίτλους.

«Φυσικά και ήταν μεγάλη επιτυχία το γεγονός πως μετά από 22 χρόνια τερματίσαμε πάνω από την Άρσεναλ. Όμως ο στόχος μας είναι το να δώσουμε στην Τότεναμ την ευκαιρία να διεκδικήσει τίτλους, όπως η Πρέμιερ Λιγκ και το Champions League. Εκεί σκοπεύουμε και όχι στο να περάσουμε την Άρσεναλ» είπε αρχικά ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως «καταλαβαίνουμε πως οι φίλοι της ομάδας θέλουν να κερδίσουμε και να είμαστε πάνω από αυτούς, όμως δεν είναι μόνο αυτός ο στόχος μας, αλλά το να βρεθούμε πάνω από όλους και να μείνουμε στην κορυφή».

Μάλιστα, η Τότεναμ έχει να αντιμετωπίσει και την κακή παράδοση που έχει απέναντι στους Γκάνερς, με τους οποίους έχουν μόλις μία νίκη
στα τελευταία 24 εκτός έδρας παιχνίδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x