Champions League

Ποκετίνο: «Τα λάθη τα πληρώνεις»

Φανερά απογοητευμένος από την ήττα της Τότεναμ από την Μονακό με 2-1, ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο στάθηκε περισσότερο στα λάθη που έκανε η ομάδα του.

Η Τότεναμ δεν ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Champions League «γνωρίζοντας» οδυνηρή ήττα με 2-1 από την Μονακό στο «Γούμπλεϊ».

Ο τεχνικός των «Πετινών», Μαουρίτσιο Ποκετίνο εμφανώς απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, δεν θέλησε να βρει δικαιολογίες, αλλά ότι πρέπει να γίνει αυτοκριτική ώστε να βρεθούν τα λάθη που έγιναν.

«Όταν κάνεις λάθη, το πληρώνεις και εμείς τα πληρώσαμε. Οι αντίπαλοι με δύο σουτ σκόραραν δύο φορές και εμείς δημιουργήσαμε ευκαιρίες, οι οποίες, όμως δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ (πλην του Αλντερβέιρελντ). Πρέπει να μάθουμε και να βελτιωθούμε από αυτό. Ήταν φανταστική η μέρα για να χαρούν το παιχνίδι οι οπαδοί μας και νιώθω πολύ απογοητευμένος», δήλωσε ο 44χρονος τεχνικός των «σπερς» συμπληρώνοντας ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι των Λονδρέζων κι ότι υπάρχουν περιθώρια ανάκαμψης. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Χρειάζεται να δούμε τα λάθη μας και να κάνουμε αυτοκριτική. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί μπροστά από την αντίπαλη εστία. Μπορεί να είναι το πρώτο μας παιχνίδι, όμως, χρειάζεται να βελτιωθούμε γρήγορα. Είναι ανάγκη να παίξουμε με περισσότερη όρεξη και πάθο».

Επιμέλεια:Νίκος Ξένος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x