Αγγλία

Πολ Μέρσον: «Μόνο ο Σάντσες μπορεί να παίξει στην Τότεναμ»

Κανείς ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ δεν αξίζει να είναι στην αρχική ενδεκάδα της Τότεναμ, παρά μόνο ο Αλέξις Σάντσες, σύμφωνα με τον παλαίμαχο «κανονιέρη», Πολ Μέρσον.

Την άποψη πως ο μοναδικός παίκτης της Άρσεναλ που θα μπορούσε να παίξει στην Τότεναμ είναι ο Σάντσες, εξέφρασε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των κανονιέρηδων, Πολ Μέρσον, δηλώνοντας πως ουσιαστικά οι «κανονιέρηδες» είναι κατώτεροι των «σπερς».

«Δεν ξέρω σε ποια θέση θα ήταν η Άρσεναλ χωρίς τον Σάντσες. Εάν συγκρίνεις τις ομάδες, δεν βλέπω κάποιον άλλον που θα έπαιζε στην Τότεναμ. Είναι ο μοναδικός τους παίκτης.», είπε εκφράζοντας την γνώμη του.

«Είχα πει σε κάποιον πως αν βάλεις στο γήπεδο τους έντεκα καλύτερους της Τότεναμ και δίπλα τους, τους έντεκα της Άρσεναλ, ο Αλέξις είναι ο μόνο που μπορεί να μπει στην ομάδα των Σπιρουνιών», δήλωσε στο Sky Sports.

Ο Χιλιανός διεθνής έχει σκοράρει 15 γκολ, αλλά η Άρσεναλ βρίσκεται δώδεκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Η ομάδα του Βενκέρ βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω και από την Τότεναμ και ο Μέρσον παραδέχεται πως ο 28χρονος επιθετικός είναι παίκτης ζωτικής σημασίας για την Άρσεναλ.

Επιμέλεια: Στέφανος Καρίπογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x