Stoiximan Super League

Πολύ κοντά σε Νιλμάρ και Καρντόζο ο Ολυμπιακός

Επιταχύνει στα μεταγραφικά και δυναμώνει πολύ στην επίθεση ο Ολυμπιακός. Θέμα ωρών να μείνει ελεύθερος και να έρθει Ελλάδα ο Νιλμάρ, την ώρα που πλησιάζει στο λιμάνι και ο Όσκαρ Καρντόζο!

Έρχεται μεταγραφικό «τσουνάμι» στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Νιλμάρ είναι μια… ανάσα από το να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Εκτιμάται πως ίσως ακόμα και μέσα στην μέρα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα λύσει το συμβόλαιό του με την Αλ Νασρ (οι δύο πλευρές είναι κοντά στο να βρουν τη χρυσή τομή για τις οφειλές) και στη συνέχεια θα έρθει στην χώρα μας για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους Πειραιώτες, με τους οποίους έχει ουσιαστικά συμφωνήσει εδώ και μέρες.

Αυτή όμως δεν θα είναι η τελευταία ενίσχυση στη γραμμή κρούσης. Τις τελευταίες δύο μέρες υπάρχει όντως θέμα Όσκαρ Καρντόζο και είναι πολύ πιθανό και ο Παραγουανός φορ να πιάσει… λιμάνι! Ο άλλοτε killer της Μπενφίκα θέλει να φύγει από την Τραμπζονσπόρ, αλλά να μείνει στην Ευρώπη, εξ ου και έριξε «πόρτα» σε πρόταση που έσκασε από το Μεξικό. Ο Ολυμπιακός δείχνει αυτή τη στιγμή να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Λατινοαμερικού επιθετικού, ο οποίος βλέπει με πολύ καλό μάτι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην χώρα μας. Πέρσι είχε 8 γκολ στο πρωτάθλημα Τουρκίας και πρόπερσι 17.

Από ‘κει και πέρα, οι πρωταθλητές θα ενισχυθούν και σε άλλες θέσεις. Όπως για παράδειγμα στο κέντρο της άμυνας, όπου ξεχωρίζουν δύο περιπτώσεις και μοιάζει πολύ πιθανό να προχωρήσουν αμφότερες! Πρώτος από όλους, ο στόπερ της Λίβερπουλ, Τιάγκο Ιλόρι ο οποίος είναι στην κορυφή της λίστας και χαίρει της εκτίμησης του Πάουλο Μπέντο. Ο έτερος στόχος, που ενδιαφέρει έντονα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι ο Αντερλάν Σάντος της Βαλένθια, που δεν υπολογίζεται στις «νυχτερίδες» και κοστολογείται περίπου στα 3 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x