Stoiximan Super League

Πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ ο Πέλκας

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό παρέλαβε ο Δημήτρης Πέλκας μετά από σχετική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των φιλάθλων.

Την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό όπου με δύο τέρματα εκπληκτικής ομορφιάς άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του ΠΑΟΚ, εξαργύρωσε ο Δημήτρης Πέλκας.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των φιλάθλων αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του ματς παίρνοντας ποσοστά… αυτοδυναμίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης του paokfc.gr και στο PAOK FC Official App, ο Πέλκας διέλυσε τον ανταγωνισμό και με ποσοστό 71,9% κατέκτησε ένα ακόμα βραβείο για την εμφάνισή του, καθώς αναδείχθηκε και MVP της αγωνιστικής ενώ παρέλαβε και το σχετικό βραβείο για το Best Goal. O μόνος ποδοσφαιριστής που έπιασε διψήφιο ποσοστό ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης , που είχε πολύ καλή παρουσία, ευστόχησε από από το σημείο του πέναλτι για το 3-0 και πήρε το ζεστό χειροκρότημα από το κοινό της Τούμπας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x