Ελλάδα

Ήττα κι υποβιβασμός για την Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών

Η Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών έχασε 0-2 από την Πολωνία στο Σοσνοβιέκ για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Nations League κι υποβιβάστηκε στη League C.

Στη League C του Nations League ποδοσφαίρου γυναικών θα αγωνιστεί από την επόμενη σεζόν η Εθνική ομάδα. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε 0-2 από την Πολωνία στο Σοσνοβιέκ για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων της νεοσύστατης διοργάνωσης και τερμάτισε στην τέταρτη και τελευταία θέση του τρίτου γκρουπ.

Στο 23΄, το σουτ της Κόζακ σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 37’, η Παγιόρ έφυγε στην αντεπίθεση και νίκησε τη Νάση στο τετ α τετ για το 0-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 59’ η Κόζακ με προβολή μέσα από τη μεγάλη περιοχή μετά τη σέντρα της Κάμτσικ.

*Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, η Ουκρανία επικράτησε 1-0 της Σερβίας.

Πολωνία (Νίνα Παταλόν): Σέμικ, Άνταμεκ (46' Παντίγια), Βος, Μάτισικ, Ζιένεβιτς, Ασίνσκα (71' Σιμάκ), Πάβολεκ, Κόζακ (90΄Ντομίν), Κάμτσικ (82' Κρέμζνιακ), Παγιόρ, Βιανκόφσκα

Ελλάδα (Αλέξανδρος Κατηκαρίδης): Νάση, Πατερνά, Παλαμά, Σιδηρά (82' Καπνίση), Μήτκου, Σαρρή, Μάρκου (66' Χαλατσογιάννη), Κακαμπούκη, Χαμαλίδου (82' Γεωργαντζή), Γιαννακά (46' Μωραΐτου), Σπυριδωνίδου (66' Καλδαρίδου)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x