Stoiximan Super League

Πονάει ο Σιώπης, υποψήφιος για ενδεκάδα ο Βούκοβιτς

Με πρόβλημα τραυματισμού επέστρεψε από το Βελιγράδι ο Μανώλης Σιώπης, με τον Μπέσνικ Χάσι να σκέφτεται τον Γιάγκος Βούκογιτς για το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν στο Καραϊσκάκη.

Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Μανώλη Σιώπη στον δεύτερο αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Ο διεθνής μέσος, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Βελιγράδι, δέχθηκε μία κλοτσιά από αντίπαλό του και χθες δεν μπόρεσε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, ενημερώνοντας τους γιατρούς πως πονάει.

Στις επόμενες προπονήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας θα φανεί αν ο Μπέσνικ Χάσι μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Έλληνα χαφ, με τον Κοσοβάρο ήδη να σκέφτεται τον πιθανό αντικαταστάτη του.

Αν ο Σιώπης δεν τα καταφέρει, τότε ο Ρομαό θα αγωνιστεί στη θέση του και στο κέντρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας – μαζί με τον Παναγιώτη Ρέτσο – θα παίξει ο Γιάγκος Βούκοβιτς.

Ο Σέρβος στόπερ έδειξε ανέτοιμος στο τελευταίο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά τώρα κάνει αγώνα δρόμου να είναι απόλυτα έτοιμος και να θέσει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Από εκεί και πέρα, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί φαίνεται πως θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τετάρτης με τους Σέρβους, αν και δύσκολα θα πάρει τη θέση του Φιγκέιρας στο δεξί άκρο της άμυνας. Δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος ο Μποτία, ενώ ο Ταχτσίδης ακολούθησε ξανά ατομικό και χθες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x