Stoiximan Super League

«Πονοκεφαλιάζει» για το κέντρο ο Δώνης - Σκέψεις και για αλλαγή συστήματος

Ανησυχία για το κέντρο του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανιώνιο από τον Γιώργο Δώνη, καθώς υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά. Ίσως αλλάξει το σύστημα ο 49χρονος τεχνικός.

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει της εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 7η αγωνιστική της Super League.

Τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα σε ό,τι αφορά τον άξονα είναι αρκετά. Ο Κουρμπέλης τραυματίστηκε με την Εθνική κόντρα στην Ουγγαρία, δεν έχει ξεκινήσει ακόμη προπονήσεις και εκτιμάται ότι αυτό θα συμβεί σήμερα.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Κάτσε. Ωστόσο, η συμμετοχή τους κρίνεται αμφίβολη για την αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους», με τον Έλληνα χαφ να έχει περισσότερες πιθανότητες για να αγωνιστεί.

Ο Χρήστος Δώνης, ο οποίος είχε δεχθεί μια κλωτσιά στη γάμπα και έχασε κάποιες προπονήσεις, μπήκε κανονικά τη Δευτέρα. Νοκ-άουτ έχει τεθεί και ο Στάικος. Ο Γιόχανσον έχει τεθεί κανονικά στη διάθεση του Έλληνα προπονητή, που σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα του «τριφυλλιού» σε 4-4-2 για την αναμέτρηση με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, με ταυτόχρονη παρουσία-Μακέντα-Καμπετσή στην επίθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x