Stoiximan Super League

«Πονοκέφαλος» για Ουζουνίδη εν όψει Τούμπας

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς εκτός από τους Μπεργκ, Βιγιαφάνιες και Κουρμπέλη, δεν θα αγωνιστεί –όπως όλα δείχνουν- και ο Λουντ. Αμφίβολος και ο Εμποκού.

Τέσσερα από τα βασικά του εργαλεία είναι πολύ πιθανό να στερηθεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο ντέρμπι της Κυριακής (09/04, 19:00) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 28η αγωνιστική της Super League και οι επιλογές του για τα χαφ θα είναι λιγοστές όπως φαίνεται.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει –ως γνωστόν- τους τιμωρημένους Μάρκους Μπεργκ, Λούκας Βιγιαφάνιες και Δημήτρη Κουρμπέλη και είναι πιθανόν να μείνει εκτός ο Ρόμπιν Λουντ. Ο Φινλανδός μέσος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα (έγινε αλλαγή στο 46’ κόντρα στον Πανιώνιο και τη θέση του πήρε ο Ρέις) και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη.

Αν τελικά βγει off στη θέση του θα χρησιμοποιηθεί ο Νούνο Ρέις ως παρτενέρ του Ζέκα στον άξονα. Ο πρώτος έφθασε τις τέσσερις κίτρινες κάρτες και αναμένεται να εκτίσει είτε κόντρα στον Ατρόμητο ή με την ΑΕΛ. Ενοχλήσεις έχει και ο Εμποκού, στο σημείο που τον ταλαιπώρησε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και είναι αμφίβολος για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Το πιο πιθανό σενάριο είναι, πάντως, να αγωνιστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x