Stoiximan Super League

«Πονοκέφαλος» με Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό

Η κλήση του Καρίμ Ανσαριφάρντ στην εθνική Ιράν δεν ήταν και ό,τι το καλύτερο για τον Ολυμπιακό που έχει μπροστά του δύσκολα και κρίσιμα ματς.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ κλήθηκε από την ομοσπονδία του Ιράν ώστε να δώσει το «παρών» στα δύο προσεχή ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Αυτή η είδηση από τη μια προκαλεί ικανοποίηση στους «ερυθρόλευκους», καθώς αποτελεί τιμή τόσο για τον παίκτη, όσο και για τον σύλλογο, από την άλλη προκαλεί και… «πονοκέφαλο».

Ο 27χρονος επιθετικός (τον Απρίλιο έχει γενέθλια) είναι στις επιλογές του προπονητή του για το εκτός έδρας ματς της Πέμπτης με το Κατάρ και το εντός έδρας με την Κίνα της ερχόμενης Τρίτης. Αυτό σημαίνει ότι αναμένεται να επιστρέψει την Πέμπτη 30 Μαρτίου στην Ελλάδα και το Σάββατο 1 Απριλίου υπάρχει το παιχνίδι με τον Πλατανιά για την 26η αγωνιστική της Super League στο Καραϊσκάκη. Οπότε, ο χρόνος για ξεκούραση θα είναι λιγοστός και η μοναδική εναλλακτική λύση για την κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Όσκαρ Καρντόσο.

Παράλληλα, έχουν κληθεί στις εθνικές τους οι Ρομαό και Ελιουνούσι. Ο Αφρικανός χαφ έχει τα ματς του Τόγκο με Λιβύη και Αίγυπτο στις 24 και 28 Μαρτίου και αναμένεται να επιστρέψει κι αυτός δύο ημέρες πριν το ματς με τους Κρητικούς, αλλά, τουλάχιστον, αυτός έχει να δώσει μόνο φιλικούς αγώνες. Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός θα παίξει στις 26 του μήνα στη Βόρεια Ιρλανδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ και λογικά θα είναι πίσω την Τρίτη (28/03).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x