Κύπελλο Ελλάδας

Πόνσε: «Αγγίξαμε την τελειότητα, τώρα κοιτάμε το ματς με τον Λεβαδειακό και μετά τον τελικό»

Ο Εζέκιελ Πόνσε δήλωσε χαρούμενος για την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό, τόνισε πως στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για τη βοήθειά τους.

Ο Εζέκιελ Πόνσε ήταν εκείνος που… άνοιξε τον δρόμο για την ΑΕΚ, προκειμένου να κερδίσει με 4-0 τη Λαμία και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο Αργεντινός επιθετικός, που άνοιξε το σκορ για την «Ένωση» και ήταν από τους διακριθέντες απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV.

«Αυτό που κάναμε ήταν να δουλέψουμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Αγγίξαμε την τελειότητα. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και την πρόκριση. Τώρα κοιτάμε το ματς με τον Λεβαδειακό και μετά τον τελικό. Κάθε ένας θέλει να φτάσει στον τελικό και να είναι εκεί. Ολοι θέλουν να είναι εκεί και να τον κερδίσουμε. Γι’ αυτό και εμείς θέλουμε να κερδίσουμε τον τελικό. Γι’ αυτό θα πάμε», είπε αρχικά ο Πόνσε.

Ενώ, αναφερόμενος στα 20 φετινά του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ, ο χρονος άσος σημείωσε με νόημα: «Όλα αυτά προέρχονται από τη δουλειά. Θέλω να δουλεύω. Φυσικά και είμαι χαρούμενος για τα 20 γκολ, αλλά δεν θα κατάφερνα τίποτα, αν δεν με βοηθούσαν οι συμπαίκτες μου. Θέλω να τους ευχαριστήσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x