Stoiximan Super League

«Πόρτα» σε Τσαμπουράκη

Αρνητικοί στο ενδεχόμενο να εμπλακεί στη νέα προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Τσαμπουράκης, παρουσιάζονται οι «7» που θέλουν να ασχοληθούν με την ομάδα.

«Δεν μπορούμε να συνεργαστούμε έναν πρώην συνεργάτη του Πουλινάκη, ο οποίος έφερε την ομάδα σε αυτό το σημείο», ήταν ένα από σχόλια για τον Νίκο Τσαμπουράκη που ακούστηκαν σε ιδιωτικές συζητήσεις μελών της κίνησης των «7» που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να αναλάβουν τον ΟΦΗ.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κατέθεσε πρόταση στον Ερασιτέχνη, ζητώντας να διαδραματίσει διαμεσολαβητικό ρόλο, αλλά αυτή μόνο θετικά δεν ακούστηκε από τα μέλη που θέλουν να βοηθήσουν στην αναγέννηση του συλλόγου.

Μάλιστα, ο Αντίπας Σήφακης, που είναι ο εκπρόσωπος των «7», την οποία αποτελούν επίσης οι Παπακαλιάτης, Καράτζης, Σαπουνάκης, Τσακαλάκης, Πολεμαρχάκης και Μανωλιδάκης, βγήκε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου και δήλωσε:

«Από την ώρα που ο κ. Τσαμπουράκης παρουσιάζεται ως ηγέτης μίας άλλης ομάδας, υπάρχει θέμα, καθώς δεν μπορούν να συνυπάρξουν δύο ομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x