Stoiximan Super League

«Πόρτα» στη Στουρμ για Λάζαρο ελέω… Ολυμπιακού!

Επιβεβαίωση για Χριστοδουλόπουλο και Ολυμπιακό; Η Στουρμ εξέφρασε ενδιαφέρον για τον Λάζαρο, αλλά συνάντησε… μπλόκο λόγω των «ερυθρόλευκων», σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Αυστρία.

Άλλο ένα στοιχείο που δείχνει ότι πλησιάζει ο Χριστοδουλόπουλος στον Ολυμπιακό.

Η Στουρμ Γκρατς γνωρίζοντας ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στις προθέσεις που δείχνει η ΑΕΚ, η οποία στέκεται στο +1 που υπάρχει στο συμβόλαιό του, εξέφρασε ενδιαφέρον για τον 31χρονο άσο, όπως αναφέρει το «Φως» επικαλούμενο πληροφορίες από την Αυστρία.

Ωστόσο, ουσιαστικά συνάντησε… τοίχο λόγω Ολυμπιακού, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα. Πληροφορήθηκε ότι ο παίκτης θα πάει στους Πειραιώτες εφόσον δεν αλλάξει στάση και τακτική η νυν ομάδα του. Αυτή η εξέλιξη ενισχύει τα σενάρια που κυκλοφορούν από Ελλάδα τον τελευταίο καιρό και φυσικά είναι διαφορετικό να επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες από… τρίτους, από ουδέτερο έδαφος.

Επιπλέον, ο μάνατζερ του παίκτη, Αντώνης Αποστολόπουλος, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αλλά δεν επιβεβαιώνεται από τους «ερυθρόλευκους», βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ την Τετάρτη. Ωστόσο, πρόκειται, παράλληλα, και για τον ατζέντη του Θανάση Ανδρούτσου. Οπότε, μπορεί να μην σημειώθηκε η παραμικρή εξέλιξη στο θέμα του Χριστοδουλόπουλου, ακόμη και να ισχύει ότι πήγε στην ΠΑΕ ο μάνατζερ του διεθνή άσου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x