Stoiximan Super League

«Πόρτα» στον ΠΑΟΚ για Λεονάρντο

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν όπως και ο πρόεδρος της, τόνισαν ότι ο Λεονάρντο που απασχολεί τον ΠΑΟΚ δεν γίνεται να πωληθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Λεονάρντο στον ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι η Παρτιζάν. Αυτό, τουλάχιστον, ανέφεραν ο αθλητικός διευθυντής των Σέρβων, Ίβιτσα Ίλιεφ, σε δηλώσεις του στο «Metropolis», όπως και ο πρόεδρος του συλλόγου, Μίλοραντ Βούτσελιτς.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» στοχεύει να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο εξτρέμ ώστε να καλύψει το κενό από τη διαφαινόμενη πώληση του Γκάρι Ροντρίγκες στην Γαλατάσαραϊ, αλλά φαίνεται ότι οι πιθανότητες για να τα καταφέρει δεν είναι πολλές.

Αναλυτικά ο Ίλιτς δήλωσε:

Για την απάντηση του στο μάνατζερ: «Του είπα ότι δεν μπορούμε να τον αφήσουμε τώρα γιατί είναι ο καλύτερος μας παίκτης και ο καλύτερος επιθετικός του πρωταθλήματος και είναι αναγκαίος για μας».

Για το αν η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι ελκυστική: «Σε καμία περίπτωση δεν πωλείται ο Λεονάρντο ούτε και ο άλλος Βραζιλιάνος που έχει η ομάδα μέχρι το καλοκαίρι».

Για τη σύγκριση ανάμεσα σε Ροντρίγκες και Λεονάρντο: «Δεν ξέρω καλά τον Ροντρίγκες. Εγώ θα ψήφιζα Λεονάρντο».

Για τη ρήτρα των 2.500.000 ευρώ: «Δεν είπα ποτέ τέτοιο πράγμα. Αυτό το λένε Σέρβοι δημοσιογράφοι και δεν είναι δυνατόν αυτοί να ξέρουν καλύτερα από εμένα τη συμφωνία που έχω υπογράψει».

Από την πλευρά του ο Μίλοραντ Βούτσελιτς σε δηλώσεις του στην «mozzartsport» τόνισε: «Θέλουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κρατήσουμε τον Λεονάρντο, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Στο συμβόλαιο του υπάρχει ρήτρα 2,5 εκατ. ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση τα χέρια μας είναι δεμένα. Υπάρχουν φήμες αλλά τίποτα επίσημο ακόμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x