Πορτογαλία

Το απίθανο ρεκόρ που κυνηγάει η Πόρτο!

Στόχο να γράψει νέο ρεκόρ βαθμών στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, έχει βάλει την φετινή σεζόν η Πόρτο.

Μετά από την νίκη που πέτυχε η Πόρτο το Σάββατο (16/4) με 7-0 επί της Πορτιμονένσε για την 30η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο κατάφερε να γίνει ο πρώτος προπονητής που φτάνει με την ομάδα του στους 80 βαθμούς, για πέντε συνεχόμενες χρονιές στο πρωτάθλημα.

Πλέον ο τεχνικός των «δράκων» θέλει να κάνει νέο ρεκόρ βαθμών με την ομάδα του, ξεπερνώντας έτσι αυτό που μοιράζεται με τον Ρουί Βιτόρια, αφού και οι δύο έχουν ολοκληρώσει τις πρωταθληματικές τους σεζόν με 88 βαθμούς.

Συγκεκριμένα, στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας έχουν μείνει τέσσερις αγωνιστικές και η Πόρτο αυτήν την στιγμή έχει 82 βαθμούς, με μόνες απώλειες βαθμών τις ισοπαλίες απέναντι σε Σπόρτινγκ (δύο φορές), την Μαρίτιμο και την Ζιλ Βισέντε.

Έτσι η Πόρτο έχει ακόμα τις ελπίδες να γίνει η πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, που θα φτάσει τους 90 βαθμούς σε μια σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής οι «δράκοι» (26-4-0) και η Λίνκολ Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ (17-1-0), είναι οι μοναδικές ομάδες που είναι αήττητες σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης, με τον τελευταίο που αποχώρισε από το κλαμπ των αήττητων να είναι ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x