Ελλάδα

Πορτογαλία-Ελλάδα: Η Ελπίδων ψάχνει αποτέλεσμα στην ιβηρική χερσόνησο

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Κροατία, η Εθνική Ελπίδων ψάχνει αποτέλεσμα μέσα στην Πορτογαλία για τα προκριματικά του Euro u21.

Η Εθνική Ελπίδων… άφησε ελπίδες και πλέον συνεχίζει τη μάχη για την πρόκριση στα τελικά του Euro u21!

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έκανε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Κροατία, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο αλλά το τελικό 2-2 άφησε ανάμεικτα συναισθήματα και δεδομένα την αδικεί για την προσπάθεια. Πλέον, και με τη 2η θέση υπό προϋποθέσεις να δίνει εισιτήριο για τη μεγάλη διοργάνωση, η Ελλάδα ψάχνει το μεγάλο αποτέλεσμα μέσα στην Πορτογαλία στο Γκιμαράες (17/10, 21:00).

Η Πορτογαλία είναι ασφαλώς το φαβορί του ομίλου και έχει φροντίσει να το δείξει μέχρι στιγμής μετρώντας το 3/3 στα παιχνίδια της απέναντι σε Λευκορωσία (δύο νίκες με 5-0 και 6-1 αντίστοιχα) και Ανδόρα (3-0). Στο +4 από την Εθνική μας ομάδα και στο +5 από την Κροατία, η οποία, πάντως, έχει δώσει έναν αγώνα λιγότερο.

Την ίδια ώρα, η Ελλάδα ξεκίνησε με «γκέλα» και το 1-1 απέναντι στη Λευκορωσία, ακολούθησε η νίκη με 1-0 επί της Ανδόρας και προ ημερών στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» έμεινε στο 2-2 με την Κροατία. Ένα παιχνίδι με 13 τελικές, οι 10 εκ των οποίων στον στόχο, και 11 κερδισμένα κόρνερ, αλλά το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν ήρθε. Κούτσιας και Σουρλής ήταν οι σκόρερ, αλλά και οι διακριθέντες μεταξύ άλλων.

Διαιτητής: Κρίστοφερ Κάρλσον (Σουηδία)
Βοηθοί: Νίκλας Νίμπεργκ (Σουηδία), Σίμον Κρίστενσον (Σουηδία)
Τέταρτος: Γκρανίτ Μακεντόντσι (Σουηδία)

Αξίζει να σημειωθεί πως σε επίπεδο u21 οι δύο ομάδες έχουν κοντραριστεί έξι φορές συνολικά. Η Ελλάδα μετράει μία νίκη, την πρώτη φορά που τέθηκαν αντιμέτωπες (2-1), ενώ ακολούθησαν πέντε νίκες της Πορτογαλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x