Αγγλία

Ποσό ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ

Το αστρονομικό ποσό του ενός δισεκατομμυρίου λιρών (1,25 δις ευρώ) αναμένεται να ξοδέψουν οι ομάδες τις Πρέμιερ Λιγκ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Με γεμάτο πορτοφόλι αναμένεται να βγουν οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ στο μεταγραφικό παζάρι. Σύμφωνα με την διαδικτυακή έκδοση της «Sun» το ποσό εκτιμάται ότι θα φτάσει το ένα δισεκατομμύριο λίρες (1,25 δις ευρώ).

Οι ομάδες που αναμένεται να «ξηλωθούν» σημαντικά είναι οι Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «μπλέ» και οι «πολίτες» έχουν ανακοινώσει τους νέους τους προπονητές (Κόντε,Γκουαρντιόλα) και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την ανοικοδόμηση των ομάδων τους που θα κοστίσει αρκετά.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν επισημοποιήσει την πρόσληψη κάποιου νέου προπονητή (πολύ δύσκολα θα παραμείνει βέβαια ο Φαν Χάαλ) ,αλλά ακόμα και να μην γίνει αυτό, είναι σίγουρο πως θα ενισχυθούν σημαντικά. Σε περίπτωση ειδικά που,όπως γράφεται, κινηθούν για την απόκτηση του Νεϊμάρ ή του Μπέιλ ο λογαριασμός θα αυξηθεί σημαντικά.

Οι «reds» από την άλλη για να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα διεκδικήσει ξανά το πρωτάθλημα είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν όλα τα θέλω του Γιούργκεν Κλοπ.

Υπάρχει και η περίπτωση της Άρσεναλ που όλα όμως θα κριθούν στις ορέξεις του Αρσέν Βενγκέρ. Στα ταμεία των «κανονιέρηδων» υπολογίζεται πως υπάρχουν 150 εκατομμύρια λίρες για μεταγραφές. Το θέμα είναι αν ο Αλσατός τεχνικός έχει αποφασίσει να ξοδέψει.

Βέβαια «φορτωμένοι» δεν θα είναι μόνο οι «μεγάλοι» του πρωταθλήματος. Το μόνο που πρέπει να σκεφτεί κανείς είναι πως ακόμα και οι ομάδες που τερματίζουν χαμηλά έχουν εξασφαλισμένα έσοδα ύψους 130 εκατομμυρίων λιρών.

Επιμέλεια: Νίκος Πατρινέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x