Stoiximan Super League

Ποστάρισμα με νόημα από Μπαλτάκο για Παύλο και Θανάση: «Αιώνια αγάπη και σεβασμός» (pics)

Μπορεί ο Δημήτρης Μπαλτάκος να βρίσκεται σε κόντρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όμως έχει ψηλά στην εκτίμηση του, τον Παύλο και τον Θανάση. Δείτε τι δημοσίευσε στο facebook.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μπαλτάκος, βρίσκεται σε συνεχόμενη κόντρα το τελευταίο διάστημα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τα διοικητικά της «μάνας του λόχου».

Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει με τον πατέρα και τον θείο του διοικητικού ηγέτη της «πράσινης» ΚΑΕ, Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο.

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος άλλωστε, είχε συζήτηση στα επίσημα της Λεωφόρου με τον Θανάση Γιαννακόπουλο σε καλό κλίμα, στο περιθώριο του ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Σε συνέχεια αυτής της κουβέντας, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, εξέφρασε την εκτίμηση και τον σεβασμό για τον Παύλο και τον Θανάση, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμού στο facebook.

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες. Η μία ήταν από το Παρίσι το 1996 στην οποία ως παιδί βρίσκεται στην αγκαλιά του Παύλου Γιαννακόπουλου και η άλλη ήταν από το χθεσινό ματς στη Λεωφόρο και τον εγκάρδιο ασπασμό που είχε με τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Μάλιστα, συνόδευσε τις δύο φωτογραφίες με το σχόλιο... «Παρίσι 1996 – Λεωφόρος 2017. Αιώνια αγάπη και σεβασμός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x