Stoiximan Super League

Πόστο στη FIFA ο Γιαννίκος του Ολυμπιακού

Πρόταση από τη FIFA για να στελεχώσει μια από τις κορυφαίες επιτροπές της έχει δεχτεί ο Θόδωρος Γιαννίκος και αναμένεται να γίνει αποδεκτή.

Μια άκρως τιμητική πρόταση έχει δεχτεί ο Θόδωρος Γιαννίκος, προκειμένου να στελεχώσει μία εκ των κορυφαίων επιτροπών της FIFA. Ο τέταρτος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι σε συνεννόηση με τη διοίκηση κι αναμένεται να κάνει αποδεκτή την πρόταση.

Σημειώνεται πως ο κ. Γιαννίκος είναι νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ από το 2007, ενώ παράλληλα αποτελεί μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ποδοσφαιρικών Ομάδων (Ε.C.A.), αντιπρόεδρος της Επιτροπής Θεσμικών Σχέσεων, μέλος της Επιτροπής Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων (Club Competition Committee) της UEFA, μέλος της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών (Dispute Resolution Chamber) καθώς και Δικαστής (Single Judge) της Επιτροπής Ποδοσφαιριστών για μεταγραφές ανηλίκων της FIFA, Δικαστής (Arbitrator) του Court of Arbitration for Sports (CAS), σύμβουλος της Ασιατικής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (Asian Football Federation) για την ανάπτυξη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και έχει αναλάβει διάφορες πρωτοβουλίες για θέματα ποδοσφαίρου διεθνώς. Από το 2002 έχει διατελέσει μέλος σε διάφορες επιτροπές της UEFA και ήταν ένας από τους πρωτεργάτες στη ίδρυση, και μέλος του ΔΣ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ποδοσφαιρικών Λιγκών (EPFL).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x