Γενικά

«Ποτέ δεν είναι φιλικό ένα παιχνίδι Γαλλίας-Ιταλίας»

Αντίθετος με την άποψη πως το παιχνίδι Ιταλία-Γαλλία είναι ένα απλό φιλικό, εμφανίστηκε ο Νταβίντ Τρεζεγκέ, με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση.

Για τον Νταβίντ Τρεζεγκέ, ένα παιχνίδι ανάμεσα σε Ιταλούς και Γάλλους (όπως το αυριανό, έστω και φιλικό) έχει πάντα, σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, τις δικές του ιδιαιτερότητες. Ο παλιός φορ των «τρικολόρ» είχε… έντονες αναμνήσεις από τις αναμετρήσεις με τους «ατζούρι» ως παίκτης, τόσο στο Euro του 2000, (όπου οι Γάλλοι κέρδισαν το τρόπαιο στην παράταση χάρη σε δικό του γκολ), όσο και στο Μουντιάλ του 2006, όπου οι Ιταλοί πήραν την εκδίκηση τους.

«Ένα τέτοιο παιχνίδι δεν είναι ποτέ απλώς φιλικό. Υπάρχει μεγάλη ποδοσφαιρική αντιπαλότητα, αλλά και σεβασμός ανάμεσα στις δυο πλευρές. Προβλέπω πως το μας θα λήξει ισόπαλο. Αυτό θα είναι ένα καλό ‘ζέσταμα’ εν όψει των προκριματικών του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου», σχολίασε ο πρώην άσος της Γιουβέντους.

Όσο για το νέο προπονητή της Ιταλίας, Τζιαμπιέρο Βεντούρα, δήλωσε: «Έχει την κατάλληλη εμπειρία και θα ξεκινήσει με κάποιο πλεονέκτημα, έχοντας ήδη ως κληρονομιά τη δουλειά που άφησε ο Κόντε».

Eπιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x