Αγγλία

«Πόθος» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Καντέ

Ανοικοδόμηση του ρόστερ από τη νέα σεζόν σκέφτονται να κάνουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο «μάτι» των «κόκκινων διαβόλων» έχει μπει ο Ενγολό Καντέ.

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το καλοκαίρι έχει συμπεριληφθεί ο Ενγκολό Καντέ. Αμυντικός μέσος της Λέστερ διανύει εξαιρετική σεζόν και έχει καταφέρει με τις εμφανίσεις του να τραβήξει πάνω του τα «βλέμματα» πολλών συλλόγων.

inner

Οι άνθρωποι των «κόκκινων διαβόλων» πιστεύουν ότι ακόμα και να χαθεί η πρώτη τετράδα φέτος θα καταφέρουν να πείσουν τον ποδοσφαιριστή να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, δηλώνει θαυμαστής του διεθνή Γάλλου και πρόσφατα, ανέφερε για τον ποδοσφαιριστή της Λέστερ ότι είναι ο καλύτερος παίκτης της Premier League στη συγκεκριμένη θέση που αγωνίζεται και έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Ο Καντέ έχει συμβάλει τα μέγιστα στο πρωτάθλημα και είναι ένας λόγος που η Λέστερ κάνει αυτή τη ξέφρενη πορεία πρωταθλητισμού.

Οι περισσότεροι συμφωνούν με τον Φέργκιουσον και πιστεύουν ότι τα κατορθώματα του 25χρονου ξεπερνούν εκείνα των Βάρντι και Μαχρέζ. Η πολύ καλή του απόδοση στα παιχνίδια ήταν και ο λόγος για να κληθεί τον περασμένο μήνα στην εθνική ομάδα και να σκοράρει στο ντεμπούτο του κόντρα στη Ρωσία.

inner

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι την περασμένη εβδομάδα παραδέχτηκε ότι δύσκολα θα καταφέρουν οι «αλεπούδες» να διατηρήσουν τη νέα χρονιά στο ρόστερ τον διεθνή άσο. «Αν υπάρξει ενδιαφέρον για τον Καντέ από μεγάλες ομάδες και προσφέρουν αρκετά χρήματα, τότε θα κάτσουμε να σκεφτούμε πολύ σοβαρά τη περίπτωση πώλησης του ποδοσφαιριστή. Αν δεν είναι ο ίδιος χαρούμενος στην ομάδα και θέλει να φύγει τότε θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από το σύλλογο. Δεν θέλω παίκτες που δεν είναι ευτυχισμένοι» σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Καέν δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα του: «Θα παλέψουμε για τη Λέστερ μέχρι το τέλος φέτος, του χρόνου θα δούμε τι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στη Λέστερ. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα μπορούμε, αλλά δεν με ενοχλεί που συνδέεται το όνομά μου με άλλες ομάδες».

Δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Μάντσεστερ τη νέα σεζόν και ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ. Ο Γερμανός δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του, αλλά προβληματίζουν οι αρκετοί τραυματισμοί κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, οι άνθρωποι του συλλόγου είναι θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του 31χρονο μέσου το καλοκαίρι, με τη Φενέρμπαχτσέ να δείχνει ενδιαφέρον.

inner

Επίσης, αμφίβολο είναι το μέλλον των Φελαϊνί, Κάρικ και Ερέρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Skysports» η διοίκηση της Γιουνάιτεντ θα ήθελε να ακούσει προσφορές για τον Βέλγο διεθνή, ενώ υπάρχουν συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ισπανό μέσο. Τέλος, στη περίπτωση του 35χρονου Άγγλου το συμβόλαιό του εκπνέει και υπάρχουν σκέψεις για να μην ανανεωθεί η συνεργασία των «κόκκινων διαβόλων» με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Τότεναμ.

inner

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x