Stoiximan Super League

Πότισε φαρμάκι τον Πανιώνιο ο Ουάρντα!

Όρθιος στη Ν.Σμύρνη ο Ατρόμητος. Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με δύο γκολ του Σπιριντόνοβιτς (το ένα οφσάιντ) όμως οι Περιστεριώτες μείωσαν και με κεφαλιά του Ουάρντα στην εκπνοή έσωσαν τον βαθμό (2-2).

Την μπουκιά μέσα από το στόμα του Πανιώνιου βούτηξε ο Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος έσωσε τον Ατρόμητο, που βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-0, όμως με τέρματα του Κωτσόπουλου και του 24χρονου απέφυγε την ήττα (2-2).

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, οι κυανέρυθροι άνοιξαν το σκορ στο 48ο λεπτό με γκολ του Σπιριντόβιτς, το οποίο βέβαια δεν έπρεπε να μετρήσει αφού ήταν οφσάιντ. Ο ίδιος παίκτης έφερε τον Πανιώνιο αγκαλιά με τη νίκη στο 59’, όταν από πλάγια θέση τελείωσε υποδειγματικά τη φάση έπειτα από σέντρα του Βλάχου.

Οι Περιστεριώτες επέστρεψαν στο 65’ όταν ο Κωτσόπουλος σημείωσε το πρώτο του επαγγελματικό τέρμα, με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ. Ο Ατρόμητος δεν σταμάτησε να παλεύει, οι παίκτες του Γρηγορίου δεν μπόρεσαν να «τελειώσουν» το ματς και στο 90+3’ ο Ουάρντα με υπέροχη κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Σάκιτς νίκησε τον εξαιρετικό Κότνικ και έβγαλε για ακόμη μια φορά τα κάστανα από τη φωτιά για την ομάδα του.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το ματς:


Αρκετά ζωηρές ήταν και οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Τόσο ο Πανιώνιος, όσο και ο Ατρόμητος μπήκαν αρκετά δυνατά και προειδοποίησαν την αντίπαλη άμυνα. Παρά το ενθαρρυντικό ξεκίνημα η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Τα συνεχή φάουλ και τα πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου δεν επέτρεψαν στο παιχνίδι να πάρει ρυθμό, ενώ καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να βγάλει κάποια αξιόλογη τελική προσπάθεια.

inner

Η άμυνα της ομάδας του Κάναντι είχε περισσότερη δουλειά με το πέρασμα των λεπτών χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως ο Πανιώνιος πίεζε ιδιαίτερα. Λίγο μετά το μισάωρο, ο Ατρόμητος ισορρόπησε το παιχνίδι και με τον Ουάρντα σε ελεύθερο ρόλο άρχισε να γίνεται πιο επικίνδυνος επιθετικά, ενώ δημιούργησε και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 34’ με τον Γιαννούλη να αναγκάζει τον Κότνικ σε δύσκολη απόκρουση. Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους, όμως ούτε αυτοί, όπως ούτε και οι κυανέρυθροι κατάφεραν να κουνήσουν τα δίχτυα.

inner

Τον απόλυτο αιφνιδιασμό πέτυχε στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου ο Πανιώνιος. Πιέζοντας ψηλά οι κυανέρυθροι έκλεψαν την μπάλα, ο Σαββίδης έβγαλε τετ-α-τετ τον Σπιριντόνοβιτς (ήταν λίγο πιο μπροστά σε θέση οφσάιντ) ο οποίος άνοιξε το σκορ μόλις στο 48’. Όπως ήταν φυσικό το γκολ «άνοιξε» το παιχνίδι και βοήθησε τον ρυθμό. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και ο Ατρόμητος έβγαζαν ευκαιρίες, όμως αυτοί που χαμογέλασαν ξανά ήταν οι παίκτες του Γρηγορίου, αφού στο 59’ έκαναν το 2-0 με όμορφο τελείωμα του Σπιριντόνοβιτς ύστερα από σέντρα του Βλάχου.

Ο Κάναντι με τις μαζεμένες αλλαγές του κατάφερε να «φρεσκάρει» την ομάδα του και στο 65’ ο Κωτσόπουλος μείωσε με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ κι έβαλε φωτιά στο ματς. Αμέσως μετά το 2-1 ο Πανιώνιος έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Νίλσεν για να τελειώσει το παιχνίδι και από εκεί και πέρα έριξε όλο το βάρος στα μετόσπιθεν. Ο Ατρόμητος στο τελευταίο διάστημα του ματς είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία και πίεσε αρκετά, όμως ο Κότνικ όποτε χρειάστηκε ήταν σε ετοιμότητα. Η… στραβή στην άμυνα των γηπεδούχων έγινε λίγο πριν το φινάλε. Ο Σάκιτς σέντραρε από τα δεξιά, ο Ουάρντα πετάχτηκε στην περιοχή και με όμορφη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (90+3') «παγώνοντας» τη Νέα Σμύρνη.

inner

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης (70’ Παπαγεωργίου), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι (61’ Νίλσεν)

Στον πάγκο: Μπαντής, Πινιώτης, Γεσίλ, Γκιοατά, Μπραχίμι

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι):
Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (63’ Σάκιτς), Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μπουσουλάζιτς, Μάντσον, Μπρούνο, Ούμπιδες (60’ Ντιγκινί), Ουάρντα, Ντάουντα (60’ Κωτσόπουλος)

Στον πάγκο: Μίρκοβιτς, Νάτσος, Κυριακίδης, Στρούγγης

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος

Γήπεδο: Νέα Σμύρνη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x