Αγγλία

Ποτσετίνο: «Λάθη στις μεταγραφές το καλοκαίρι...»

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο δήλωσε ότι η φετινή αδυναμία της Τότεναμ να διεκδικήσει τον τίτλο, οφείλεται σε αρκετά μεγάλο βαθμό και στην ενίσχυση του ρόστερ που... άργησε πολύ το καλοκαίρι.

Όπως έστρωσαν θα... κοιμηθούν στην Τότεναμ, με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο να δηλώνει ότι η φετινή αδυναμία της ομάδας να διεκδικήσει τον τίτλο, οφείλεται σε αρκετά μεγάλο βαθμό και στην ενίσχυση του ρόστερ που... άργησε πολύ το καλοκαίρι.

Ο Αργεντινός τεχνικός των «σπιρουνιών» ναι μεν απέκτησε ποδοσφαιριστές που έχουν βοηθήσει την ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι και μέχρι πρότινος όλα έδειχναν να λειτουργούν ρολόι, όμως η «κοιλιά» απομάκρυνε πολύ τους Λονδρέζους από την κορυφή.

«Πήραμε καλούς παίκτες το καλοκαίρι, αλλά τους πήραμε πολύ αργά. Αν δεν κάνουν προετοιμασία οι νέοι παίκτες για να μάθουν τη νέα τους ομάδα, τότε αργά ή γρήγορα το πληρώνεις.

Χρειάζονται έξι ή εφτά μήνες για έναν παίκτη να προσαρμοστεί απόλυτα και γι' αυτό είναι τρομερά σημαντικό μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στις αρχές Ιουλίου να έχεις πάρει τους βασικούς που χρειάζεσαι. Για διάφορους λόγους, δεν πράξαμε όπως θα θέλαμε και δεν μας βγήκαν οι ενέργειες στο μεταγραφικό τοπίο» ήταν τα λόγια του Ποτσετίνο.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x