Ισπανία

Πού είναι ο Μπουονανότε;

Έβγαλαν τον Ντιέγκο Μπουονανότε από το ρόστερ της Γρανάδα στην επίσημη ιστοσελίδα, μένει να αποδεσμευτεί και επίσημα. Με αγωνία περιμένουν στην ΑΕΚ τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών για το διαζύγιο

Ακόμη μία ένδειξη πως δεν θα συνεχίσει στην Γρανάδα ο Ντιέγκο Μπουονανότε. Στην ομάδα της Ανδαλουσίας την Δευτέρα αφαίρεσαν το όνομα του Αργεντινού από το ρόστερ στην επίσημη ιστοσελίδα.

Αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού οι δύο πλευρές σήμερα ξεκίνησαν τις τελικές τους συζητήσεις για την επισημοποίηση του «διαζυγίου» τους, με τον σύλλογο να έχει ανακοινώσει ήδη τον αντικαταστάτη του. Το θετικό για την ΑΕΚ, που περιμένει την αποδέσμευση του Αργεντινού για να τον κάνει δικό της, είναι πως καμία από τις δύο πλευρές δεν επιθυμεί να συνεχιστεί η συνεργασία.

Η διαφορά βρίσκεται στο οικονομικό, καθώς ο παίκτης είχε συμβόλαιο για ακόμη δύο σεζόν με απολαβές κοντά στα 1.3 εκατ. ευρώ και επιθυμεί με την αποχώρησή του να λάβει αποζημίωση.

Τέλος, όσον αφορά την Ένωση προκειμένου να «τρέξει» τις διαδικασίες με την Γρανάδα της έχει δώσει -εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο με τον 27χρονο- ποσοστό μεταπώλησης.

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x