Champions League

Πού ποντάρει ο Μαρτίνς στα ματς με την Πλζεν

Εκεί ποντάρει ο Πέδρο Μαρτίνς για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού κόντρα στην Πλζεν για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί αύριο το μεσημέρι για την Πολωνία, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι ερυθρόλευκοι θα δουλέψουν μέχρι τις 3 Ιουλίου στην Πολωνία και εν συνεχεία το πρόγραμμα έχει και Αυστρία για τον δεύτερο γύρο φιλικών αγώνων.

Στόχος φυσικά είναι να παρουσιαστούν πανέτοιμοι οι πειραιώτες στα δύο παιχνίδια τέλη Ιουλίου με αντίπαλο την Βικτόρια Πλζεν για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτός είναι φυσικά και ο στόχος που έχει στο μυαλό του ο προπονητής του Ολυμπιακού κι εδώ θα πρέπει να σταθούμε σ’ ένα στοιχείο που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αυτό δεν είναι άλλο από την ομοιογένεια των ερυθρόλευκων και τις πολύ διαφορετικές συνθήκες που επικρατούν σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή διαδικασία, στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός «έχτισε» μια δυνατή ομάδα στην διάρκεια της χρονιάς. Κατάφερε να κρατήσει τους παίκτες του ανανεώνοντας συμβόλαια και ο Μαρτίνς μπορεί να αισθάνεται σιγουριά σε ότι έχει να κάνει με τον βαθμό ετοιμότητας των πειραιωτών στα δύο παιχνίδια με τους Τσέχους.

Κανείς δεν λέει ότι τα ματς με την Βικτόρια θα είναι εύκολα. Και κανείς στον Ολυμπιακό δεν πρέπει να υποτιμήσει τους Τσέχους. Είναι όμως πολύ σημαντικό για τον προπονητή της ομάδας του Πειραιά ότι έχει στα χέρια του μια ομάδα που έχει δουλέψει για ένα χρόνο.

Κι αυτό ακριβώς είναι ένα στοιχείο στο οποίο ποντάρει ο προπονητής του Ολυμπιακού για τα δύο παιχνίδια με αντίπαλο την τσέχικη ομάδα. Δείτε για παράδειγμα μια εντεκάδα του Ολυμπιακού στα δύο παιχνίδια με την Πλζεν για να έχετε μια εικόνα.

Ο Σα στα γκολπόστ και στην άμυνα Ομάρ, Σισέ, Μεριά και Κούτρης. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής Γκιγιέρμε, Καμαρά και στα δύο «φτερά» της επίθεσης Ποντένσε, Βαλμπουενά. Ο Φορτούνης επιτελικός μέσος και στην κορυφή της επίθεσης ο σέντερ φορ που θ’ αποκτηθεί.

Ακόμα και στο ενδεχόμενο να υπάρχει μια αλλαγή στο κέντρο άμυνας, σε περίπτωση πώλησης του Σισέ, καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει οκτώ παίκτες της περσινής εντεκάδας στο βασικό σχήμα των αγώνων του με τους Τσέχους κι αυτό είναι κάτι που μετράει πολύ για τον προπονητή των ερυθρόλευκων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x