Ο Πολ Πογκμπά κατάφερε να γίνει η ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών, αναγκάζοντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δώσει στη Γιουβέντους, το τεράστιο ποσό των 110 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να τον κάνει δικό της, προκαλώντας μια σχετική γκρίνια για το μέγεθος των χρημάτων.
Μπορεί οι εμφανίσεις του να μην είναι οι αναμενόμενες έως τώρα, ωστόσο σκοράροντας ένα πανέμορφο γκολ, κόντρα στην Ολλανδία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έδωσε ένα... δείγμα για τις ικανότητες του.
Σύμφωνα όμως με τον Κάρλες Πουγιόλ ο Γάλλος «αστέρας», άξιζε αυτό το ποσό, χαρακτηρίζοντάς τον, ως έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.
Επιμέλεια: Νίκος Ξένος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






