Γαλλία

Πουλάει τον Καβάνι και πάει για Σάντσες η Παρί

Έτοιμη να αντικαταστήσει τον Έντινσον Καβάνι με τον Αλέξις Σάντσες είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θα βγάλει στο «σφυρί» τον Ουρουγουανό επιθετικό το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το κλίμα στην Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως δεν είναι και το καλύτερο δυνατό για τον Έντινσον Καβάνι, και η «Le Parisien» ήρθε να ρίξει «λάδι» στη φωτιά.

Με σημερινό της δημοσίευμα η γαλλική εφημερίδα αναφέρει πως η οι Παριζιάνοι «ψάχνονται» για να πουλήσουν τον Ουρουγουανό και να φέρουν τον Αλέξις Σάντσες στη θέση του.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ουνάι Έμερι θα προσπαθήσει να πείσει τον επιθετικό της Άρσεναλ να γίνει κάτοικος Παρισιού το καλοκαίρι του 2018, και για να το κάνει αυτό του προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Εξαιτίας της μεταγραφής του Νεϊμάρ, όμως, η Παρί έχει ήδη θέματα με το Financial Fair Play, τα οποία και θα διογκωθούν αν αποκτηθεί ο Σάντσες, χωρίς κάποιος να αποχωρήσει.

Εκεί είναι που «κολλάει» και ο Καβάνι, καθώς μια ενδεχόμενη πώληση του θα φέρει αρκετά χρήματα στα ταμεία της Παρί, ανοίγοντας παράλληλα και χώρο για τον Χιλιανό διεθνή. Δεδομένης δε της όχι και τόσο καλής σχέσης του 30χρονου επιθετικού με τον Νεϊμάρ το σενάριο αυτό ίσως να μην απέχει και τόσο από την πραγματικότητα.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x