Stoiximan Super League

Πουλάει τρέλα ο Πλατανιάς!

Τρελαίνει κόσμο ο Πλατανιάς! Η ομάδα του Παράσχου πέρασε από την έδρα του Λεβαδειακού (1-2) και μπήκε σε τροχιά πλέι οφ, με τους Βοιωτούς να παραμένουν σε δύσκολη θέση! Από μία κόκκινη σε κάθε ομάδα!

Πλατανιάς έτοιμος για… Ευρώπη! Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα του Λεβαδειακού (1-2) και βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφ, με τους Βοιωτούς να παραμένουν μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τρομερό πρώτο ημίχρονο από τους Κρητικούς που προηγήθηκαν με 2-0, πήγαν να τα… χαλάσουν στο δεύτερο όπου έπαιζαν σχεδόν για 45 λεπτά με δέκα παίκτες (λόγω αποβολής του Στάθη) αλλά άντεξαν!

Ο Τόνι Σίλβα με πέναλτι μείωσε για την ομάδα του Χριστόπουλου που δεν μπόρεσε παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Σωτηρίου. Με δέκα τέλειωσε το ματς και ο Λεβαδειακός λόγω αποβολής του Καραχάλιου! Πλέον, οι γηπεδούχοι στρέφουν το βλέμμα τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα την ερχόμενη Κυριακή, με τους φιλοξενούμενους να υποδέχονται την Πέμπτη την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου!

Το ματς



Ο Πλατανιάς μπήκε με φόρα στο ματς και άνοιξε πολύ γρήγορα το σκορ, κάνοντας πιο εύκολο το έργο του. Ο Μενδρινός εκτέλεσε από πολύ πλάγια το κερδισμένο φάουλ, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα και έδειξε να μπερδεύει τον Ναμάσκο, που δέχτηκε ένα θεωρητικά εύκολο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι, έπαιζαν με τη μπάλα κάτω και με τη συμπλήρωση 23 λεπτών πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων! Ο Βάντερσον εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Σίγκνεβιτς μπήκε στην πορεία της μπάλας στο ύψος του δευτέρου δοκαριού και με γυριστή κεφαλιά, άφησε… άγαλμα τον Ναμάσκο, γράφοντας το 2-0.

inner

Οι γηπεδούχοι ήταν αναγκασμένοι να ψάξουν το γκολ, ώστε να ξαναμπούν στο παιχνίδι και στη διεκδίκηση ενός βαθμού. Στο 28’ δε, ο Λεβαδειακός είχε μια πολύ καλή ευκαιρία για να μειώσει το σκορ αλλά μετά την κακή απομάκρυνση του Πριντέτα, ο Καραχάλιος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου είχε δύο ακόμη ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ αλλά στο 43’ ο Μάντζιος δεν βρήκε στόχο και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Σωτηρίου νίκησε τον Νιασέ.

inner

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Πλατανιά. Ο Στάθης πήγε με τα δύο πόδια στον Γιουσούφ και ο Παπαδόπουλος του έδειξε την δεύτερη κίτρινη και συνεπώς κόκκινη κάρτα. Ο Λεβαδειακός είχε αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα και έπρεπε να το εκμεταλλευτεί. Και το έκανε ένα τέταρτο αργότερα.

Μετά από εκτέλεση φάουλ των φιλοξενούμενων, ο Ναμάσκο βγήκε και μπλόκαρε και έκανε το βολέ με τη μία ψάχνοντας την γρήγορη αντεπίθεση. Από το βολέ επωφελήθηκε ο Γιακουμάκης που τσίμπησε τη μπάλα από τον Στανισάβλιεβιτς, ο οποίος και τον ανέτρεψε, με τον διαιτητή να καταλογίζει σωστά το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τόνι Σίλβα που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έβαλε τον Λεβαδειακό ξανά στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος.

inner

Ωστόσο, στα τελευταία σχεδόν τριάντα λεπτά, οι γηπεδούχοι ούτε που απείλησαν! Δεν κατάφεραν να φτιάξουν μια τελική προσπάθεια προς την εστία του Σωτηρίου, με τους φιλοξενούμενους να κρατάνε εύκολα το προβάδισμά τους. Μάλιστα, ο Καραχάλιος στο 83ο λεπτό έκανε ευκολότερη τη δουλειά των Κρητικών καθώς αποβλήθηκε και αυτός, με το 2-1 υπέρ τους να παραμένει μέχρι το φινάλε!

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Νιασέ, Μεντί (72’ Σουμπίνιο), Κουλιμπαλί, Καραχάλιος, Λάτσι (49’ Γιουσούφ), Σίλβα, Γιακουμάκης, Μάντζιος (56’ Καραμπουέ).

Στον πάγκο: Moσχονάς, Μαχαίρας, Καλτσάς, Μιλιάζες.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Πριντέτα, Μπανανά, Βάντερσον, Κάργας, Μενδρινός, Στανισάβλιεβιτς (88’ Μαραγκός), Μανούσος (53’ Αποστολόπουλος), Σίγκνεβιτς, Γιακουμάκης (72’ Γιορέντε).

Στον πάγκο: Γιακουμάκης, Ντεβέσα, Παπανικολάου, Γουνδουλάκης.

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Βασίλης Λάμπρου (Ανατ. Αττικής), Αϊχάν Χούσκογλου (Θράκης)
Τέταρτος: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)



Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x