Ισπανία

Πράξη δεύτερη στην La Liga

Συνεχίζεται η δράση αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ισπανία. «Ζέσταμα» με δυο παιχνίδια σήμερα, βράδυ Παρασκευής, επικίνδυνη έξοδος για Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα, ξεχωρίζει το Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη.

Την αυλαία ανοίγει απόψε στο ισπανικό πρωτάθλημα η Μπέτις του Γκουστάβο Πογιέτ απέναντι στην Λα Κορούνια που παραχώρησε τον Λούκας Πέρεθ στην Άρσεναλ, ενώ η Εσπανιόλ θέλει να «σβήσει» την εξάρα της πρεμιέρας και να πάρει τους πρώτους της βαθμούς κόντρα στη Μάλαγα.

Από τα παιχνίδια του Σαββάτου, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης (που πιθανότατα δεν θα έχει ξανά διαθέσιμο τον Κριστιάνο Ρονάλντο) με τη Θέλτα Βίγκο, ενώ μετά από 3 χρόνια απουσίας στη μεγάλη κατηγορία επιστρέφει η Οσασούνα, υποδεχόμενη στην Παμπλόνα την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Την γκέλα της πρώτης αγωνιστικής θα προσπαθήσει να «ρεφάρει» η Ατλέτικο, η οποία φιλοξενείται από τη νεοφώτιστη Λεγανές και έδειξε με το .. καλημέρα (νίκησε με 0-1 στη Θέλτα) πως θα δυσκολέψει πολύ κόσμο φέτος…

Στο Μπιλμπάο και με την τοπική Αθλέτικ του Ερνέστο Βαλβέρδε δοκιμάζεται η Μπαρτσελόνα, χωρίς τον Νεϊμάρ που δεν έχει ακόμη ενσωματωθεί μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά με στόχο το 2/2. Εκτός μάχης είναι και οι Ινιέστα, Μασεράνο και Ματιέ. Οι Βάσκοι ανέκαθεν «ζορίζουν» τους Καταλανούς και αναμένεται ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι. Τέλος, το βράδυ της Κυριακής δεσπόζει ο αγώνας ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη στο «Μαδριγάλ», με τα «κίτρινα υποβρύχια» να προσπαθούν να συνέλθουν μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Μονακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Παρασκευή 26/8

Μπέτις-Λα Κορούνια (21:45)
Εσπανιόλ-Μάλαγα (11:00)

Σάββατο 27/8

Εϊμπάρ-Βαλένθια (19:15)
Οσασούνα-Ρεάλ Σοσιεδάδ
Ρεάλ Μαδρίτης-Θέλτα (21:15)
Λεγανές-Ατλέτικο Μαδρίτης (23:15)

Κυριακή 28/8

Αλαβές-Σπόρτινγκ Χιχόν (19:15)
Λας Πάλμας-Γρανάδα
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα (21:15)
Bιγιαρεάλ-Σεβίλλη (23:15)

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x