Stoiximan Super League

Πρασινίζει ο Ιμπάρμπο

Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Βίκτορ Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό, με το deal να κλείνει μέχρι το σαββατοκύριακο. Τι απομένει για να βγει η ανακοίνωση απόκτησής του.

Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βίκτορ Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό. Όπως σας ενημερώσαμε από προχθές, ο μάνατζερ του Κολομβιανού επιθετικού βρίσκεται στην Ελλάδα για να «τελειώσει» η υπόθεση.

Την Παρασκευή, λοιπόν, κορυφώθηκαν οι συζητήσεις ανάμεσα στους ανθρώπους του τριφυλλιού και τον Ρικάρντο Καλέρι και βγήκε… λευκός καπνός. Ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι ο Λατινοαμερικάνος φορ να ανάψει το πράσινο φως στους όρους του νέου του συμβολαίου. Κάτι που θα συμβεί, με τον παίκτη να απαντάει θετικά αύριο, το πολύ μεθαύριο και ουσιαστικά εκεί να «κλείνει» το deal.

Εφόσον «περάσει» αυτό –και με δεδομένο την οριστική συμφωνία που υπάρχει με την Κάλιαρι- στη συνέχεια ο Ιμπάρμπο θα έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και μετέπειτα να πάει Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του συλλόγου.

Ο 26χρονος άσος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού και ουσιαστικά πρόκειται για οικονομική υπέρβαση, από τη στιγμή που ο δανεισμός του και οι απολαβές του θα ξεπεράσουν το ένα εκατ. ευρώ για ένα χρόνο!

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x