Stoiximan Super League

«Πράσινο» restart!

Μονόδρομο αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η νίκη στο αποψινό ματς με τη Skoda Ξάνθη στη Λεωφόρο, αν θέλει να μην απομακρυνθεί και άλλο από τον δεύτερο (πλέον) ΠΑΟΚ εν όψει των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Τρεις ήττες και μία ισοπαλία είναι ο απολογισμός του Παναθηναϊκό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, ύστερα από την εκτός έδρας νίκη επί του Εργοτέλη στην Κρήτη.

Μέσα σε αυτό το διάστημα το «τριφύλλι» υποχώρησε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δίνοντας το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να προσπεράσει εκείνος στη δεύτερη θέση και να έχει το προβάδισμα εν όψει των πλέι οφ.

Πλέον τα ψέματα τελείωσαν και σήμερα οι «πράσινοι» καλούντα να επικρατήσουν της Skoda Ξάνθης στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Απέναντι στους Ακρίτες, όμως, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δεν θα έχει εύκολο έργο, από τη στιγμή που ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα συμμετάσχει στη συγκεκριμένη διαδικασία (η διαφορά τους με τον Ατρόμητο είναι στον έναν βαθμό, που επίσης μπορεί να παίξει στους αγώνες κατάταξης).

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός καλείται να διαχειριστεί τις πολλές απουσίες, με κυριότερη όλων εκείνη του Μπεργκ που θα μείνει εκτός δράσης για περίπου είκοσι μέρες. Επίσης, δεν υπολογίζονται ο Μαυρίας (έχει τράβημα), ο Μέντες που είναι και εκείνος άρρωστος, και οι τιμωρημένο Μπούρμπος, Ταυλαρίδης.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ζέκα, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλτενφελντ και Νάνο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Λαγός και ο Μπούι, με τον Ατζαγκούν σε οργανωτικό ρόλο.

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Καρέλης, Κλωναρίδης και Πέτριτς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Δώνης, Μαρινάκης, Νίνης και Μπερίσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x