Champions League

Τα... πήρε με τους παίκτες του ο Πρεντόμ

Με τους παίκτες του τα έβαλε ο Μισέλ Πρεντόμ τονίζοντας πως είχαν από απόψε την πρόκριση στα χέρια τους, αλλά έκαναν πολλά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο. Παράπονα και για την διαιτησία.

Έξαλλος με τους παίκτες του εμφανίστηκε ο Μισέλ Πρεντόμ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός της Μπριζ, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, στάθηκε στα λάθη που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ άφησε αιχμές και για την διαιτησία.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο καλό ξεκίνημα της ομάδας του, η οποία έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει από το πρώτο ματς την πρόκριση. Τέλος εμφανίστηκε σίγουρος πως θα υπάρξει βελτίωση από τους παίκτες του ενόψει του επαναληπτικού.

Αναλυτικά:

«Η στρατηγική μας ήταν σωστή όπως φάνηκε από το 1-0 που θα μπορούσε να είναι και 2-0. Δυστυχώς δεν έγινε και ξέραμε πως θα υπήρχε αντίδραση με αυτοθυσία, θέληση και εξυπνάδα, κάτι που είχαμε κι εμείς σε μεγάλο μέρος του αγώνα. Δεν μπορώ να δεχθώ όσα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο. Τα είχαμε όλα στο χέρι μας για να πάρουμε από απόψε την πρόκριση. Πάθαμε ό,τι πάθαμε και πριν από μια εβδομάδα. Έγιναν κάποια πράγματα λόγω της επιείκειας του διαιτητή. Θα είναι μια μεγάλη ρεβάνς και είναι ο καιρός οι παίκτες να επιστρέψουν στην ποιότητα που έδειξαν την περσινή σεζόν. Πρέπει να βελτιωθούμε.

Στέκομαι πως αποκτάμε εμπειρία. Όλα αυτά αποτελούν εμπειρίες για εμάς. Κάναμε κάτι καλό απόψε αλλά δεν μπορούμε κατά τη διάρκεια του ματς να κρατάμε τα καλά πάντα. Αυτό σημαίνει να παίζεις σε υψηλό επίπεδο.

Ακόμη και με το 1-0 μπορούμε να προκριθούμε. Δεν θέλω να μιλήσω για ποσοστά, αλλά αν κάναμε αυτά που έπρεπε Θα είχαμε πάρει κατά 75% την πρόκριση. Είμαι θυμωμένος με πολλούς από τους παίκτες μου απόψε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x