Γ' Εθνική

Πρέπει να… αυτοκτονήσει για να μην ανέβει ο ΟΦΗ!

Από το Ρέθυμνο στο Ηράκλειο με αγάπη! Η Επισκοπή κράτησε στο 1-1 τον Φωστήρα, ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 τους Τράχωνες και πλέον του αρκεί ένας βαθμός στον τελικό του Γεντί Κουλέ για να πανηγυρίσει την άνοδο!

Αντιστροφή… ρόλων στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής!

Ο Φωστήρας «αυτοκτόνησε» στο Ρέθυμνο (1-1 με την Επισκοπή), ο ΟΦΗ έκανε το καθήκον του στον Άλιμο (1-0 τους Τράχωνες) και πλέον, από εκεί που η ομάδα του Ταύρου θα μπορούσε να ανέβει ακόμα ΚΑΙ με ισοπαλία στον «τελικό» του Γεντί Κουλέ, οι Ηρακλειώτες είναι εκείνοι τώρα που χρειάζονται, απλά, έναν βαθμό, για να πανηγυρίσουν την άνοδο στη Football league!

Οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν τους 65 βαθμούς, ο Φωστήρας έμεινε στους 63 -οπότε ενδεχόμενο ισοβαθμίας δεν υπάρχει πια- και στο μεγάλο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής, την άλλη Κυριακή, αναμένεται... χαμός, με τον «φονέα» να θέλει μόνο νίκη για να χαλάσει τη γιορτή που ετοιμάζουν ήδη οι Κρητικοί.

Στον Άλιμο, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια νίκησε πολύ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ τους Τράχωνες του Νίκου Βαμβακούλα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τρία δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο και... αμέτρητες ευκαιρίες για να φύγουν με μία εμφατική νίκη από την Αττική. Τελικά, με ένα γκολ του Πόποβιτς στο 29', έφυγαν με το «διπλό».

Στο Ρέθυμνο, δε, ο Φωστήρας υπέπεσε στην «γκέλα» της χρονιάς, τη χειρότερη, χρονικά, στιγμή, με τον Ντάφλα να ανοίγει το σκορ στο 51' για τους φιλοξενούμενους, που ισοφαρίστηκαν άμεσα, όμως, στο 52', από τον Νίκου, ενώ η Επισκοπή είχε ευκαιρίες ακόμη και για να κάνει την ολική ανατροπή!

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x