Ιταλία

«Πρέπει να παίζει, αλλιώς πληρώνετε»

Ολοκληρώνεται το ντιλ για τη μετακίνιση του Κριστιάν Τέγιο από τη Μπαρτσελόνα στη Φιορεντίνα, με τους «μπλαουγκράνα» όμως να θέτουν έναν πολύ σημαντικό όρο.

Συμβόλαιο με τη Φιορεντίνα αναμένεται να υπογράψει αυτές τις μέρες ο Κριστιάν Τέγιο, ο οποίος θα δοθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς από τη Μπαρτσελόνα στους «βιόλα».

Η συμφωνία των δύο ομάδων όμως περιλαμβάνει έναν όρο, κατά τον οποίο ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα πρέπει να πάρει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του. Αυτό, διότι σε περίπτωση που ο Ισπανός διεθνής δεν αγωνιστεί στο 50% των αγώνων των Ιταλών, η Φιορεντίνα θα πρέπει να καταβάλει στους Καταλανούς το ποσό των τριών εκατ. ευρώ, ως αποζημίωση.

Σε περίπτωση που ο Τέγιο δεν αγωνιστεί στο 60% των αγώνων , το ποσό πέφτει στα δύο εκατομμύρια, ενώ αν λείψει σε περισσότερο από το 70% των παιχνιδιών, οι «βιόλα» θα πληρώσουν ένα εκατ. ευρώ στους «μπλαουγκράνα».

Το κόστος του δανεισμού του ποδοσφαιριστή φτάνει τις 500.000 ευρώ, ενώ για να ενεργοποιηθεί η οψιόν του θα πρέπει η Φιορεντίνα να πληρώσει οκτώ εκατ. ευρώ στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x