Κύπελλο Ελλάδας

Πρίγιοβιτς: «Ήρθα για τίτλους»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δήλωσε δικαιωμένος για την επιλογή του να παίξει στον ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Η χαρά ήταν εμφανέστατη στο πρόσωπο του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μετά το 4-0 επί του Παναθηναϊκού και την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου.

«Πολλοί δεν πίστεψαν σε μας μετά το 2-0. Μια ημέρα πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ήρθε ο κόσμος στην προπόνηση μας εξήγησε πόσο σημαντικός είναι ΠΑΟΚ στη ζωή τους, τι σημαίνει για εκείνους και αποκτήσαμε ένα κίνητρο παραπάνω και καταφέραμε να προκριθούμε στον τελικό», τόνισε ο Σερβοελβετός φορ.

«Ήρθα στον ΠΑΟΚ για τίτλους. Γνωρίζω πώς η ομάδα έχει λιγότερους από αυτούς που αξίζει και θέλουμε να το διορθώσουμε. Σήμερα είχαμε τρελή υποστήριξη από τους οπαδούς μας. Είχαμε ευκαιρίες μπήκαμε δυνατά. Είχε και ο αντίπαλος ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποίησε και αυτό τους στοίχισε ψυχολογικά. Στο δεύτερο ημίχρονο η κυριαρχία ήταν 100-0 για εμάς», πρόσθεσε.

Για την επιστροφή του στη δράση νωρίτερα από ότι υπολογιζόταν μετά τον τραυματισμό του είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό της ομάδας για την επέμβαση καθώς και τον γυμναστή ο οποίος δεν έφυγε με άδεια και έμεινε μαζί μου προκειμένου να δουλέψουμε παρέα και να επιστρέψω νωρίτερα από αυτό που υπολογίζαμε».

Όσον αφορά τον τελικό και το αν είναι σημαντικό για τον ίδιο να σκοράρει απάντησε: «Το σημαντικό είναι να κατακτήσουμε το τρόπαιο και όχι τόσο το να σκοράρω εγώ. Φυσικά και θα ήθελα να συνδυαστούν αυτά τα δύο. Πέρσι είχα την τύχη να σκοράρω στον τελικό με την Λέγκια στην οποία αγωνιζόμουν και να κερδίσω τον τίτλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x