Europa League

Πρίγιοβιτς: «Με τον Λουτσέσκου δουλεύουμε χωρίς να χάνουμε χρόνο»

Για τις πρώτες διαφορές που έχει εντοπίσει στον τρόπο δουλειάς του Ραζβάν Λουτσέσκου συγκριτικά με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς μίλησε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που φυσικά αναφέρθηκε και στην Έστερσουντς.

Διαφορετική είναι πλέον η καθημερινότητα των προπονήσεων του ΠΑΟΚ υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως σημείωσε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Έστερσουντς ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που συμπλήρωσε ότι η ομάδα πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η προπόνηση που κάνουμε έχει αλλάξει με τον κ. Λουτσέσκου και δουλεύουμε χωρίς να χάνουμε χρόνο. Θα πρέπει να δείξουμε από το πρώτο ματς σε ποια κατεύθυνση βαδίζουμε. Να δείξουμε ότι είμαστε κυρίαρχοι, αν και σεβόμαστε τον αντίπαλο. Έχουμε ποιότητα και δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν.

Δουλειά μας είναι να ξεκαθαρίσουμε την πρόκριση από αύριο. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Είναι ένας αντίπαλος που πρέπει να κερδίσουμε. Έχουμε την ποιότητα να το κάνουμε αυτό. Είδαμε ότι είναι μία ομάδα που παίζει πολύ οργανωμένα στην άμυνα από τα παιχνίδια με τη Γαλατάσαραϊ, με παίκτες που δεν φοβούνται να πάνε στις προσωπικές μονομαχίες, αλλά κι εμείς είμαστε μεγάλα παιδιά.

Η Έστερσουντ είναι σε φουλ ρυθμό, έχει παίξει πάνω από 20 παιχνίδια, αλλά δεν θεωρώ πως αυτό είναι δικαιολογία για μας. Πρέπει να εστιάσουμε σε μας και πιστεύω πως είμαστε ήδη σε καλύτερη κατάσταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x