Stoiximan Super League

Πρίγιοβιτς: «Μοναδικό συναίσθημα. Θα πάρουμε κι άλλους τίτλους»

Ενθουσιασμένος που πανηγύρισε το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον σερβικό Τύπο και είναι βέβαιος πως έρχονται κι άλλοι τίτλοι.

Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς δεν κρύβει τη χαρά του για τον πρώτο του τίτλο με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την πεποίθηση πως έπονται ακόμη περισσότεροι.

«Παρότι φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη περίπου στις πέντε το πρωί, οι οπαδοί μας ήταν υπομονετικοί και μαζί τους πανηγυρίσαμε μέχρι τις 6 στο κέντρο της πόλης. Το συναίσθημα είναι μοναδικό. Όλοι ήταν πολύ ενθουσιασμένοι. Ωστόσο ακόμα δεν έχουμε τελειώσει. Μπροστά μας έχουμε τα play off. Είναι έξι σημαντικά ματς και ελπίζω να καταφέρουμε να βγούμε στα προκριματικά του Champions League», δήλωσε στον σερβικό Τύπο ο Ελβετός φορ.

«Πιστεύω ότι θα πάρουμε και άλλους τίτλους. Νιώθω καλά, έχω την στήριξη του Βλάνταν Ίβιτς και όλων στην ομάδα. Κατάφερα να πετύχω 9 γκολ σε 14 ματς, αν και δεν έπαιξα σε αρκετά παιχνίδια 90 λεπτά και είχα και το πρόβλημα του τραυματισμού μου», πρόσθεσε.

Όσο για την εθνική Σερβίας και πιθανή κλήση του, είπε: «Είμαι εδώ, είμαι έτοιμος, ελπίζω να βοηθήσω την Σερβία να προκριθεί στο παγκόσμιο Κύπελλο...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x