Stoiximan Super League

Πρίγιοβιτς: «Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που παρέλαβε το βραβείο του Best Goal της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος έθεσε ως βασικό στόχο του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που παρέλαβε το βραβείο του Best Goal της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε επίσης για τις προσωπικές του επιδόσεις, αλλά και την ενίσχυση της ομάδας.

Αναλυτικά, μίλησε για:

Τα 14 γκολ που έχει πετύχει σε 28 παιχνίδια και τι σημαίνει για τον ίδιο: «Σημαίνει ότι κάνω σωστά την δουλειά μου, αλλά και η ομάδα κάνει σωστά την δουλειάς της, συνολικά κάνουμε καλή δουλειά και αυτό φαίνεται».

Το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής:«Νομίζω ότι ήταν το πιο όμορφο της αγωνιστικής, αλλά το πιο σημαντικό ήταν η νίκη της ομάδας, από εκεί και πέρα θα προσπαθήσω να πετύχω και άλλα όμορφα γκολ».

Τους στόχους του ΠΑΟΚ: «O βασικός μας στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και εγώ ελπίζω να βοηθήσω για αυτόν τον στόχο με τα γκολ μου»

Την ενίσχυση της ομάδας και πόσο βοηθάει τον ίδιο προσωπικά: «Σίγουρα η ενίσχυση της ομάδας με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές είναι σημαντική. Πρέπει να συμπληρώσουμε όμως όλα τα κομμάτια μαζί, αλλά έχουμε πολύ ποιοτική ομάδα».

Την Εθνική Σερβίας: «Είναι η μεγαλύτερη τιμή για εμένα να αγωνίζομαι με την Σερβία. Είμαστε πολύ κοντά σε έναν στόχο που τον περιμένει χρόνια η Σερβία, ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα στα δύο παιχνίδια που απομένουν και να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x