Stoiximan Super League

Πριν το… τέλος!

Λίγες ώρες πριν το σημερινό του παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι πιθανό το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί η αποχώρηση του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα.

Πιθανή είναι η αποχώρηση από το πρωτάθλημα με ανακοίνωση η οποία αναμένεται να γίνει σήμερα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πρόκειται για την απόφαση που έχουν λάβει από κοινού οι διοικούντες και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά τη συνάντηση που είχαν χθες.

Εάν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες περί της αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα θα… φανεί σήμερα πριν το παιχνίδι. Ενδεχομένως να υπάρξουν πιέσεις για να μην συμβεί αυτό αλλάς στην Κρήτη οι καλά γνωρίζοντες υποστηρίζουν ότι ακόμη και να πραγματοποιηθεί το σημερινό ματς θα είναι το τελευταίο.

Χθες ο Γιώργος Μακρής μίλησε στον ΣΚΑΪ Κρήτης ουσιαστικά προετοιμάζοντας τους οπαδούς της ομάδας…

«Απορώ γιατί έγινε τα Χριστούγεννα αυτή η υποτιθέμενη προσπάθεια για να σωθεί η ομάδα. Σας μιλάω με ειλικρίνεια, αυτή η ομάδα έχει μεγάλη δυναμική και μπορούσε να σωθεί με πολύ απλά πράγματα. Αλλά δεν θέλουν», ανέφερε αρχικά ο άσος της κρητικής ομάδας ο οποίος στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα:

«Εδώ που έχουμε φτάσει δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Τι να λέμε τώρα. Να κατεβαίνουμε στα παιχνίδια και να λέμε στους αντιπάλους μην βάζετε άλλα; Ελεος. Πιστεύω ότι πλέον κάνουμε κακό στον ΟΦΗ. Με τρελαίνει περισσότερο που οι δικοί μας δεν είναι κοντά μας. Αλλά και που υπάρχει μια Λίγκα, η οποία δεν αφήνει την ομάδα να τελειώσει το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια. Δηλαδή τι θα άλλαζε αν ο ΟΦΗ είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει μερικά 20χρονα παιδιά. Ολοι απλά περιμένουμε το αναμενόμενο και ποιος και πότε θα το πει», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x