Ιταλία

Προ των πυλών της Ίντερ ο Καντρέβα

Πολύ κοντά στην Ίντερ παρουσιάζεται ο Αντόνιο Καντρέβα, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στην Ιταλία.

Η Ίντερ δουλεύει εδώ και καιρό τη μεταγραφή του Αντόνιο Καντρέβα από τη Λάτσιο και η επιθυμία του παίκτη να πατήσει το χορτάρι του «Τζουζέπε Μεάτσα», φέρνει την συγκεκριμένη υπόθεση κοντά στην ολοκλήρωσή της.

Το «calciomercatto» υποστηρίζει πως ο διευθυντής ποδοσφαίρου των «νερατζούρι» συνάντησε τον μάνατζερ του Ιταλού εξτρέμ και τον πρόεδρο των Ρωμαίων, με σκοπό να τους πείσει να κατεβάσουν τις απαιτήσεις τους.

Οι Λατσιάλι ζητούν 24 εκ ευρώ για να αποχωριστούν τον παίκτη, όμως θα πρέπει να σεβαστούν την επιθυμία του 29χρονου Ιταλού που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Μιλάνου.

Αυτό σημαίνει πως οι «αετοί» προτίθενται να κατεβάσουν την τιμή πώλησης του ποδοσφαιριστή τους, έτσι ώστε να φτάσουν σε μια συμφωνία που θα έχει όφελος και για τις δύο πλευρές.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Ίντερ δεν θέλει να ξοδέψει πάνω από 20 εκ. ευρώ για έναν παίκτη, ο οποίος σε λίγο καιρό θα γίνει 30 χρονών. Πάντως, οι Ιταλοί πιστεύουν πως το «deal» θα κλείσει μέσα στις επόμενες μέρες, με την ομάδα της Ρώμης να εισπράττει ένα ποσό κοντά στα 19 εκ. ευρώ.

Επιμέλεια:Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x