Ελλάδα

«Προάγει» τους δικούς της, «εξαφανίζει» τους ρέφερι της αντιπολίτευσης η ΕΠΟ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδριάζει την Πέμπτη και θα επικυρώσει τους νέους πίνακες διαιτησίας, με πληροφορίες να αναφέρουν πως θα επιβραβεύσει τα… αγαπημένα της παιδιών σε βάρος των άλλων.

Επικυρώνονται την Πέμπτη από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ οι νέοι πίνακες διαιτησίας που δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους παλιούς ως προς τη φιλοσοφία. Κι αυτό γιατί πληροφορίες αναφέρουν πως αυτοί καταρτίστηκαν προάγοντας όσους είναι αρεστοί στη νυν διοίκηση της ομοσπονδίας αφήνοντας… εκδικητικά απέξω όσους ανήκουν σε Ενώσεις που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση.

Οι πίνακες καταρτίστηκαν από την υπάρχουσα επιτροπή, αποτελούμενη από τους Σωμαρακάκη, Νταμπώση και Γενναίο, ενώ δεν είχε καμία συμμετοχή ο νεοεκλεγείς εκπρόσωπος της Super League στην ΚΕΔ, Δημήτρης Σαραϊδάρης, που θα περιοριστεί στον από κοινού ορισμό διαιτητών με πρόσωπο που θα ορίσει αύριο η ΕΠΟ και κατά πληροφορίες θα είναι ο Δημήτρης Γκρούτσης. Οι δυο τους θα συναποφασίζουν για τους ορισμούς διαιτητών και αν δεν συμφωνούν, τότε θα έχει το ρόλο επιδιαιτητή ένα τρίτο πρόσωπο που θα επιλέξουν από κοινού ΕΠΟ και Super League, με επικρατέστερο τον Γιώργο Καραμελίδη.

Πάντως εφόσον στις εκλογές της ΕΠΟ τον προσεχή Οκτώβριο υπάρξει αλλαγή διοίκησης, τότε θα υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα και πράγματα ΚΑΙ στο χώρο της διαιτησίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x