Stoiximan Super League

Προανήγγειλε rotation ο Χιμένεθ (video)

Ο Μανόλο Χιμένεθ παραδέχτηκε πως υπάρχει κόπωση στους παίκτες της ΑΕΚ και άφησε να εννοηθεί πως ετοιμάζει rotation.

Αποφασισμένος να διευρύνει το rotation της ΑΕΚ στα προσεχή παιχνίδια εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στο ΑΕΚ TV μετά το 2-2 απέναντι στην Αούστρια Βιέννης.

«Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά που κάνουν οι ποδοσφαιριστές και την προσπάθειά τους, όπως και με την αγωνιστική συμπεριφορά που έδειξαν. Όμως δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Είναι πολλοί ποδοσφαιριστές που πρέπει να παίξουν σε πολλά παιχνίδια κι αυτό σημαίνει ότι συσσωρεύεται η κούραση και μπορεί να υπάρξουν τραυματισμοί. Αυτό που θα κάνουμε είναι να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ώστε εκτός από καλή εικόνα, να κερδίζουμε και τα παιχνίδια», ανέφερε ο Ανδαλουσιανός τεχνικός.

Για την απόδοση του Μάρκο Λιβάγια και τα πρώτα του γκολ είπε: «Αυτό που περιμένω είναι ο Μάρκο να συνεχίσει να είναι σε αυτό το επίπεδο. Μας κόστισε αρκετά για να φτάσει στο επίπεδο που είναι, περιμένω να συνεχίσει να βοηθά την ομάδα με τα γκολ του, τόσο αυτός όσο και οι άλλοι επιθετικοί».

Τέλος, σχετικά με τη δύσκολη αποστολή της «Ένωσης» την Κυριακή στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα είπε: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Το να παίζεις κάθε 3-4 μέρες απαιτεί να είσαι μεγάλη ομάδα, οπότε αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι δυνατά και να διεκδικούμε το καλύτερο. Είναι μια δύσκολη έδρα, αλλά ελπίζουμε να φύγουμε με τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x