Stoiximan Super League

Πρόβα… Champions League

Crash test για ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος» δίνει το τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, κόντρα στην Τβέντε και ο Βλάνταν Ίβιτς θα χρησιμοποιήσει τον κορμό της 11άδας που έχει στο μυαλό του για Άγιαξ.

Σημαντικό τεστ εν όψει Άγιαξ για τον ΠΑΟΚ. Μία ημέρα μετά την κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν στις 16:00 (Novasports 2, ΕΡΤ3, www.sport-fm.gr) την Τβέντε στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Ο Βλάνταν Ίβιτς σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον κορμό της ενδεκάδας που έχει στο μυαλό του στο πρώτο επίσημο ματς που πλέον απέχει δέκα ημέρες. Ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Λέοβατς αριστερά και Λέο Μάτος δεξιά, ενώ οι Τζαβέλλας-Κρέσπο θα είναι στο κέντρο της άμυνας.

Τσίμιροτ, Σακχόφ και Χαρίσης είναι μια πιθανή τριάδα για το κέντρο. Κάμπος, Ροντρίγκες και Αθανασιάδης θα είναι στην επίθεση. Παράλληλα, υπάρχουν πιθανότητες να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του ο Μπίσεσβαρ. Υπενθυμίζεται ότι πριν το ματς με τον Άγιαξ υπάρχει και το φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού (21/07) στην Τούμπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x