Stoiximan Super League

Πρόβα με Ατρόμητο εν όψει Ριέκα για Ολυμπιακό

Φιλικό δίνουν απόψε Ολυμπιακός και Ατρόμητος, που, ωστόσο, κρίνεται πιο σημαντικό για τους «ερυθρόλευκους» που έχουν μπροστά τους την Ριέκα και θα αγωνιστούν με απουσίες. Ντεμπούτο για Μίλιτς.

Ολυμπιακός και Ατρόμητος αναμετρώνται απόψε στις 20:30 στο Περιστέρι σε φιλική αναμέτρηση που προσφέρεται για χρήσιμα συμπεράσματα.

Κυρίως, ωστόσο, για τους «ερυθρόλευκους», που την επόμενη εβδομάδα (16/08, 21:45) θα αντιμετωπίσουν την Ριέκα στο Καραϊσκάκη για τα play offs του Champions League και θα έχουν πάντως αρκετές απουσίες. H ομάδα του Περιστερίου από την άλλη καλείται να ξεπεράσει τη βαριά ήττα με 6-1 στο φιλικό με τον Αστέρα και να δείξει ότι μπορεί να ξεπεράσει το δύσκολο βράδυ που πέρασε στην Τρίπολη.

Ο Μπέσνικ Χάσι δεν έχει στη διάθεσή του τον Οφόε που νιώθει ενοχλήσεις και «τρέχει» για να προλάβει το ματς με τους Κροάτες, ενώ εκτός είναι ο Αλμπέρτο Μποτία που επίσης κρίνεται αμφίβολος για το συγκεκριμένο ματς, ενώ εκτός είναι και ο Μανώλης Σιώπης που πάντως έχει ανεβάσει στροφές και είναι σε καλύτερη κατάσταση τα τελευταία 24ωρα. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης δεν δηλώθηκε ούτως ή άλλως στην ευρωπαϊκή λίστα και αυτό είναι δείγμα του έχει… δρόμο ακόμη μπροστά του ύστερα από τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Ο αποκλεισμός του Καρίμ Ανσαριφάρντ αποτελεί μήνυμα του 46χρονου τεχνικού προς τον Ιρανό επιθετικό, όπως και αυτός του Ταρίκ Ελιουνουσι, που εδώ και καιρό είναι εκτός βασικών πλάνων. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Χρβόγε Μίλιτς, οποίος έχει πιθανότητες να αγωνιστεί από την αρχή, αφού εκτός έμεινε και ο Κούτρης και Ντε λα Μπέγια δεν υπάρχει πλέον για τα αριστερά.

Ο Ντάμιρ Κάναντι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς από την προπόνηση της Τρίτης έλειψε μόνο ο Πολύντορο Τζούνιορ (σύσπαση στον τετρακέφαλο) από τα βασικά του εργαλεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x