Stoiximan Super League

Πρόβα με το μυαλό στη Βασιλεία ο Λουτσέσκου

Δοκιμές με το μυαλό στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Αντβέρπ, αλλά και το ματς με τη Βασιλεία για τα προκριματικά του Champions League, έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου το Σάββατο. Ατομικό ο Ελ Καντουρί.

Έτοιμος για το… τεστ ο ΠΑΟΚ.

Την τελευταία του προπόνηση πριν τη φιλική αναμέτρηση της Κυριακής (13:30) κόντρα στην Αντβέρπ έκανε ο «δικέφαλος του Βορρά» το Σάββατο επί ολλανδικού εδάφους. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φανέρωσε αρκετά από όσα σκέφτεται εν όψει της αυριανής αναμέτρησης, αλλά και αυτής με τη Βασιλεία (24/07) για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Σε δύο μέρη, χωρίζοντας τους παίκτες του σε δύο γκρουπ, «έσπασε» το πρόγραμμα ο Λουτσέσκου και έκανε δοκιμές εν όψει των φιλικών με Αντβέρπ και Ντε Γκράαφτσαπ. Αυτοί που βρέθηκαν στο πρώτο γκρουπ και θεωρούνται βασικοί, πρόκειται να χρησιμοποιηθούν αύριο. Ο συνεργάτης του 49χρονου τεχνικού ανέλαβε τους βασικούς και δούλεψε στην τακτική και τις στημένες φάσεις.

Με τους βασικούς αγωνίστηκαν Ρέι στο τέρμα, Κρέσπο-Βαρέλα στην άμυνα στον άξονα οι Κάνιας και Μαουρίτσιο, με τον Πέλκα μπροστά τους και στην τρίαδα της επίθεσης οι Μπίσεσβαρ αριστερά, ο Λημνιός δεξιά και ο Πρίγιοβιτς στην κορυφής της επίθεσης. Πάντως, δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα ξεκινήσει ο Αργεντινός πορτιέρε και όχι κάποιος από τους υπόλοιπους που έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός.

Στην άλλη ομάδα, ο Πασχαλάκης ήταν στο τέρμα, με τους Μαλεζά και Χατσερίδη να είναι στο κέντρο της άμυνας, τους Κίτσιου και Μπαλογιάννη στα πλάγια μπακ, τους Χαρίση και Σάκχοφ στον άξονα με τον Ουάρντα μπροστά τους και τους Ζαμπά, Λάμπρου και Μυστακίδη στην επίθεση.

Στη συνέχεια συμμετείχαν 23 παίκτες στο δίτερμα (ο Λύρατζης ήταν μπαλαντέρ) και οι αναπληρωματικοί επικράτησαν 2-0 με τα τέρματα των Μυστακίδη και Λύρατζη.

Ατομικό έκανε και πάλι ο Ομάρ Ελ Καντουρί, παρότι ξεκίνησε με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμος, λόγω των ενοχλήσεων που του στέρησαν τη συμμετοχή στο πρόσφατο 1-1 με τη Γάνδη. Ειδικό πρόγραμμα έκανε για άλλη μια φορά ο Τιμπό Μουλέν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x