Stoiximan Super League

Προβάδισμα για Ποντένσε, προσπάθεια για Γουίλιαν

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στον Πορτογάλο εξτρέμ και το παλεύει για τον Βραζιλιάνο μεσοαμυντικό.

Εντείνονται οι προσπάθειες του Ολυμπιακού για την ενίσχυσή του. Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της μεταγραφής του Γιάννη Μασούρα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σε καλό δρόμο την απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσε. Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για τον 23χρονο Πορτογάλο εξτρέμ.

Πρώτον γιατί ο παίκτης είναι ελεύθερος και συνεπώς δεν χρειάζεται διαπραγμάτευση με άλλη ομάδα, δεύτερον γιατί και ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικός να έρθει στον Ολυμπιακό γνωρίζοντας ότι είναι ομάδα που πρωταγωνιστεί και έχει παρουσίες στην Ευρώπη αλλά και του ότι έχει στον πάγκο συμπατριώτη του προπονητή και τρίτον γιατί ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, έχει δώσει προτεραιότητα στους Πειραιώτες έναντι άλλων ενδιαφερόμενων κλαμπ. Στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία, αλλά όχι βεβαιότητα για τη μεταγραφή μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Όσον αφορά στο «εξάρι» (κι ενώ η υπόθεση του Πιέρ Κουντέ έχει «παγώσει» με την Ατλέτικο Μαδρίτης να τα… μασά στον Ολυμπιακό), από την Πορτογαλία προκύπτει πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γουίλιαν. Πρόκειται για 26χρονο Βραζιλιάνο, που ανήκει στην πρωταθλήτρια Φλαμένγκο και έχει μια συμμετοχή με την εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά φέτος έχει χάσει τη θέση του βασικού. Ο παίκτης απασχολεί και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ φέρεται και ο ίδιος να επιθυμεί να παίξει στην Ευρώπη. Η Φλαμένγκο απέρριψε πρόσφατα προτάσεις από Σάντος και Ιντερνασιονάλ, όπως και από την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x