Europa League

Προβάδισμα για Στεάουα, χαμός για τη δεύτερη θέση

Πιο κοντά στην πρόκριση στους «32» του Europa League βρίσκεται η Στεάουα, η οποία νίκησε με «ανατροπή» τη Λουγκάνο στην Ελβετία 2-1 για τη δεύτερη αγωνιστική του έβδομου ομίλου.

Η Στεάουσα νίκησε 2-1 στην Ελβετία τη Λουγκάνο με "ανατροπή" για τη δεύτερη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Europa League και έφτασε τους έξι βαθμούς, οπότε έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «32» της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Νίκη για την Πλζεν 3-1 επί της Μπερ Σεβά στην Τσεχία, δημιούργησε χαμό για την πρόκριση.

Πλζεν-Χάποελ Μπερ Σεβά 3-1
Οι Τσέχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Στο 29’ ο Κόπιτς έδωσε στον Πετρζάλα και αυτός με διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 69’, ο Ελο σέντραρε από το σημείο του κόρνερ και ο Νουκαέμε μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Στο 76’, ο Ιβανσιτς έκανε την μπαλιά και ο παίκτης που έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ, ο Κόπιτς, νίκησε τον Γκόρετς και έκανε το 2-1. Στο 89’, ο Ζέμαν έδωσε στον Μπάκος και αυτός έκανε το 3-1.



Λουγκάνο-Στεάουα 1-2
Ματς για γερά νεύρα ήταν το συγκεκριμένο με εναλλαγές και «ανατροπές». Στο 14’, ο Μαριάνι έδωσε στον Μποτάνι και αυτός άνοιξε το σκορ για τους Ελβετούς. Η αντεπίθεση των Ρουμάνων έφερε αποτελέσματα, αφού στο 58’ ο Μπουντέσκου με πλασέ μέσα από την περιοχή και σε μία αμφισβητούμενη φάση, ισοφάρισε. Στο 64’, ο Τζούνιορ Μοράις δέχτηκε την μπαλιά του Μπενζάρ και έκανε το 1-2.



Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

Λουγκάνο-Στεάουσα 1-2

Πλλζεν-Χάποελ Μπερ Σεβά 3-1


Βαθμολογία:
Στεάουα 6

Πλζεν 3

Μπερ Σεβά 3

Λουγκάνο 0


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x