Stoiximan Super League

Προβάδισμα Γλύκου από τους τρεις «άσους» του ΠΑΟΚ

Ο Παναγιώτης Γλύκος έχει τις περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με τους Μάρκο Βελλίδη και Ρόμπιν Όλσεν ώστε να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν.

Νωρίς για οριστικές αποφάσεις, αλλά…

Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν καταλήξει με το ποιόν ή ποιους τερματοφύλακες από τους ήδη υπάρχοντες θα πορευτούν στη νέα σεζόν, παρά τα όσα ακούγονται εσχάτως. Δεδομένος δεν είναι κανείς, όπως και… ξεγραμμένος. Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει κινητικότητα για το συγκεκριμένο ζήτημα τον τελευταίο καιρό.

Τις περισσότερες πιθανότητες για να παραμείνει φαίνεται πως έχει ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Βλάνταν Ίβιτς και ήταν κάτω από τα δοκάρια στα πρώτα δύο ματς των play off με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αν και κόντρα στην Ένωση δεν ήταν καλός.

Ο Μάρκος Βελλίδης υπέγραψε για έξι μήνες συν δύο χρόνια τον χειμώνα και ο ΠΑΟΚ καλείται να αποφασίσει αν θα τον διατηρήσει στο ρόστερ του μετά το καλοκαίρι. Διαφορετικά θα πρέπει να επιστρέψει στον ΠΑΣ, διότι ουσιαστικά αγωνίζεται ως δανεικός στους Θεσσαλονικείς.

Από την τριάδα, τις πιο λίγες πιθανότητες για να παραμείνει έχει ο Ρόμπιν Όλσεν, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα. Η Κοπεγχάγη φαίνεται πως θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που έχει μπει στο συμβόλαιο Σουηδού που παίζει με τη μορφή δανεισμού από τον χειμώνα και μετά στην ομάδα της Δανίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x