Stoiximan Super League

«Προβάδισμα η Ίντερ για Καρίγιο»

Σημερινό δημοσίευμα στην Αργεντινή επισημαίνει πως η Ίντερ έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του Καρίγιο έναντι του Ολυμπιακού.

«Ο Ολυμπιακός θέλει, αλλά η Ίντερ έχει το προβάδισμα»…

Σημερινό δημοσίευμα ιστοσελίδας στην Αργεντινή δίνει περισσότερες πιθανότητες στην ιταλική ομάδα για την απόκτηση του Καρίγιο, έναντι του Ολυμπιακού.

Επισημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει μια δελεαστική πρόταση στην ομάδα του παίκτη για την απόκτησή του, ενώ κάνει ειδική αναφορά στο ρόλο που παίζει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι στις επαφές με την ελληνική ομάδα.

Ωστόσο, υποστηρίζει ότι παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει ξεκάθαρο το ενδιαφέρον του, η Ίντερ είναι η ομάδα¬ που –αυτή την στιγμή- συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για την απόκτηση του παίκτη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Ιταλοί έχουν περισσότερες πιθανότητες να προσθέσουν τον Καρίγιο στο ρόστερ τους καθώς το ποσό που είναι σε θέση να προσφέρουν είναι σαφώς μεγαλύτερο από εκείνο των ερυθρολεύκων και –επίσης- είναι περισσότερο δελεαστική για τον παίκτη η προοπτική να αγωνιστεί στην Ίντερ και σε ένα πρωτάθλημα σαφώς ανώτερο από το ελληνικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x