Stoiximan Super League

Προβάδισμα Σιλά για αντι-Ζέκα

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το όνομα του Γιακούμπα Σιλά στον Παναθηναϊκό για τον αντικαταστάτη του Ζέκα. Οι λόγοι που μένει πίσω ο Εγιόν Ενόχ. Δύσκολο του Ντιόπ.

Τα δεδομένα για τον αντι-Ζέκα.

Στον Παναθηναϊκό έχουν ρίξει το βάρος στο να κλείσουν τον παίκτη που θα έρθει άμεσα για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε με την πώληση του 29χρονου μέσου στην Κοπεγχάγη. Τα ονόματα που εξετάζονται αυτήν τη στιγμή ή τέλος πάντων αυτά που έχουν διαρρεύσει, είναι τρία.

Πρόκειται για τους Γιακούμπα Σιλά της Ρεν, του ελεύθερου Εγιόν Ενόχ του Παπακούλι Ντιόπ της Εσπανιόλ. Η περίπτωση του τελευταίου είναι πολύ δύσκολη όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αφού ανήκει σε ομάδα της Primera Division και μάλιστα πέρυσι έκανε ικανοποιητικό αριθμό συμμετοχών (19).

Μέχρι χθες (28/08) φαινόταν ότι Σιλά και Ενόχ είχαν σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες για να καλύψουν το κενό του Ζέκα. Ωστόσο, ο πρώτος έχει προβάδισμα αυτήν την στιγμή και μάλιστα, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», έχει γίνει επαφή του «τριφυλλιού» με τον γαλλικό σύλλογο για δανεισμό του 26χρονου ποδοσφαιριστή (20 συμμετοχές την περυσινή σεζόν), αλλά και με την πλευρά του παίκτη και αναμένεται άμεσα η απάντηση. Πιθανόν και εντός της ημέρας. Οι μετοχές του Καμερουνέζου χαφ έχουν πέσει τις τελευταίες ώρες, για δύο λόγους. Εξαιτίας της ηλικίας του (31 ετών), που σε συνδυασμό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία τα τελευταία χρόνια, προκαλείται προβληματισμός για το αν μπορεί να προσφέρει.

Παράλληλα, είναι χωρίς ομάδα (μέχρι πέρυσι έπαιζε στην Σταντάρ Λιέγη) και προπονείται ατομικά. Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι θα χρειαστεί αρκετό καιρό (μπορεί έναν μήνα) για να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Την ώρα που ο Παναθηναϊκός θέλει έναν έτοιμο παίκτη, καθώς δεν έχει πλέον το μέχρι πρότινος πιο βασικό του εργαλείο. Οι «πράσινοι» έχουν μιλήσει απευθείας με τον παίκτη και στην παρούσα φάση αποτελεί εναλλακτική λύση, για την περίπτωση που δεν κλείσουν κάποιον από τους ποδοσφαιριστές που είναι πιο ψηλά στη λίστα τους, καθώς λήγει προσεχώς η μεταγραφική περίοδος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x